Tudtok olyan jó PC játékot amelynek célja nem a öldöklés?
Mostanában olyan egyformák a játékok, vannak jók, rosszak de mindnek ugyanaz a célja, mégpedig a vérengzés. Na ez nem tetszik nekem. Tudtok olyan játékokat ahol nem ez a cél?
(A Sims sorozatot már ismerem, és az autóversenyzős játékok is taszítanak)
Nagyon nem vagy otthon a játékvilágban, rengeteg nem vérengzős játék van még ma is.
Mondjuk Machinarium, Trine (oké, itt mondhatni van öldöklés, de ha valakinek már ez sok akkor ott bajok vannak), és még tényleg sok, csak nem PC-n játszok úgyhogy nem tudom mi az ami PC-re is megjelent, hülyeséget meg nem akarok írni.
Ratchet & Clank QForce :D
FiFa 2013
Forma 1 2012
NBA 2K13
World OF Warcraft...
SSX
NHL 2013
Epic Mickey 2 :DDD
G-Force :DDD
Lego Pirates of The Caribbean.Lego Batman 2. The Lord of The Ring Lego. Lego Harry Potter 5-7.Lego Indiana Jones.Lego Star Wars. :DDD
Disney Hercegnök :DDD
Agrar Simulator.Euro Truck Simulator.Snowcat Simulator.Ambulanc Simulator.Farming Simulator 2012
Anno 2070 :DDD
Skylanders Giants :DDD
Sonic All Stars Racing Transformed
Madden 2013
Book of Spells :DDD
Super Mario 2012 :D
Remélem Segítettem :)
Oké köszi a válaszokat :D
Disney hercegnők x'DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nancy Drew - rejtélymegoldós, nyomozós, gondolkodós, jó történetekkel, szerintem nagyon jó és van egy csomó része.
Portal - ez nekem nem tetszett mondjuk, de sokak szerint jó.
Mirrors Edge - ebben nem muszáj ölni... bár lehet.
Aztán van még sok kalandjáték is, mint Tales of Monkey Island, Syberia, The Longest Journey, meg sok másik...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!