Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok olyan jó PC játékot...

Tudtok olyan jó PC játékot amelynek célja nem a öldöklés?

Figyelt kérdés

Mostanában olyan egyformák a játékok, vannak jók, rosszak de mindnek ugyanaz a célja, mégpedig a vérengzés. Na ez nem tetszik nekem. Tudtok olyan játékokat ahol nem ez a cél?

(A Sims sorozatot már ismerem, és az autóversenyzős játékok is taszítanak)

2012. dec. 2. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nem vagy otthon a játékvilágban, rengeteg nem vérengzős játék van még ma is.

Mondjuk Machinarium, Trine (oké, itt mondhatni van öldöklés, de ha valakinek már ez sok akkor ott bajok vannak), és még tényleg sok, csak nem PC-n játszok úgyhogy nem tudom mi az ami PC-re is megjelent, hülyeséget meg nem akarok írni.

2012. dec. 2. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Ratchet & Clank QForce :D

FiFa 2013

Forma 1 2012

NBA 2K13

World OF Warcraft...

SSX

NHL 2013

Epic Mickey 2 :DDD

G-Force :DDD

Lego Pirates of The Caribbean.Lego Batman 2. The Lord of The Ring Lego. Lego Harry Potter 5-7.Lego Indiana Jones.Lego Star Wars. :DDD

Disney Hercegnök :DDD

Agrar Simulator.Euro Truck Simulator.Snowcat Simulator.Ambulanc Simulator.Farming Simulator 2012

Anno 2070 :DDD

Skylanders Giants :DDD

Sonic All Stars Racing Transformed

Madden 2013

Book of Spells :DDD

Super Mario 2012 :D

Remélem Segítettem :)

2012. dec. 2. 18:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Oké köszi a válaszokat :D

Disney hercegnők x'DDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012. dec. 2. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Nancy Drew - rejtélymegoldós, nyomozós, gondolkodós, jó történetekkel, szerintem nagyon jó és van egy csomó része.

Portal - ez nekem nem tetszett mondjuk, de sokak szerint jó.

Mirrors Edge - ebben nem muszáj ölni... bár lehet.

Aztán van még sok kalandjáték is, mint Tales of Monkey Island, Syberia, The Longest Journey, meg sok másik...:)

[link]

2012. dec. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!