Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft help?

Minecraft help?

Figyelt kérdés
Hali! Azt szeretném tudni, hogy hogyan lehet csinálni pl.: egy 60X60-as üres területett, hogy lehet levédeni valamit (mondjuk a spawn-ot),hogyan lehet játékosoknak jogot adni hogy játszanak a szerveren mag ilyenek??? Még kezdő vagyok egy szerveren ahol admin vagyok és nem tudom, hogy hogyan lehet ezeket megcsinálni ://
2012. nov. 30. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Szervertől függ. Nézz utána a pluginoknak.
2012. nov. 30. 17:13
 2/8 orbit-titkosnév ***** válasza:
Jézus úr isten, ha kezdő vagy akkor mi a ráknak kell Adminnak lenned??
2012. dec. 1. 14:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy azért, hogy segítsek neki fejleszteni a szervert és mivel soha az életbe nem voltam admin semmilyen szerveren de ők ezt nem tudják és mikor megkérdeztem hogyan kell pl üres helyet csinálni akkor nem mondták el és nem akarok beégni többet a fiúk elött (lány vagyok).
2012. dec. 1. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
lol. Ha lány vagy, akkor szívesen fognak segíteni neked, hidd el :)
2012. dec. 2. 10:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát már egyszer megkérdeztem tőlük azt, hogy hogyan tudok üres terűletet csinálni és jól kiröhögtek :/// szóval attól, hogy lány vok nem sagítenek :/
2012. dec. 4. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor vagy csúnya vagy és ezt tudják is, vagy gigantikusan nagy kockák.
2012. dec. 8. 21:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Ez vagyok én : [link]

és ismerőseim egyébként szóval tudják ,hogy hogy nézek ki és nem hiszem hogy akkora kockák csak kicsit undokok ://

2012. dec. 9. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Őőő. Okké. Na de akkor tudom megmondani, hogy mik a parancsok, ha tudom, hogy egyáltalán bukkitos, vagy sima a szerver, ha bukkitos, akkor milyen pluginok vannak rajta. Az amúgy nem nagy izé, ha lány létedre nem tudod az ilyeneket, de ha nagyon pronak akarsz tűnni, akkor mondd, hogy te más pluginokhoz vagy szokva, nem ismered az ottani parancsokat (mivel plugintól függ, hogy milyen parancsok vannak).
2012. dec. 13. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!