Equivalent exchange EMC -jéhet hasonló modot keresek minecraft 1.4.2 Tudtok ebben segíteni? (lent)
Szerintem más mod nem csinál EMC hez hasonlító rendszert. Viszont lehet utána fogok nézni mert mostmár engem is érdekelne :D
Egyébként mi a problémád az EE3-al hogy inkább másikat akarsz?
Most hogy így mondod pont ma olvastam, hogy az FTB-be azért nem került még bele az EE mert még nincs kész :D
De ha ki fog jönni akkor sztem azt tudod majd hasznosítani mivel lesz benne EMC is sőt szállítani is lehet vezetéken stb.
Ezek várhatóak az új verzióban:
- Red Matter itemek ki lettek véve. (megjegyzés: Akkor a Dark marad ezek szerin?!) :)
- Collectorok ki lettek véve.
- Condenserek ki lettek véve.
- The Destruction Catalyst/Hyperkinetic Lens itemek ki lettek véve.
- Az EMC rendszer megmarad de sokkal izgalmasabb formát kap és új érdeke
s mechanizmusokat.
- Lesz lehetőség az EMC elvezetésére "vezetéken"
- Több beállítási lehetőség a játékosoknak mind a rendszer adminisztrátoroknak egyaránt.
- EE3 új API-t kap.
- A transmutation rendszer hasonló lesz a jól megszokott Transmutation Tablet-hez, de jelenleg folynak még az ötletelések az átalakításán, hogy ne legyen túl "egyszerű"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!