Tudnátok javasolni pár jó társasjátékot felnőttek számára?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok milyen mostanában jónak mondható társasjátékok vannak (az activityn kívül), amelyek viszonylag változatosak és kétszemélyesen is használhatók.2012. nov. 29. 20:35
1/4 W. Tamás válasza:
Én a CBA-ban láttam olyan malom játékot, hogy pálinkás poharak voltak a bábuk, de van ilyen sakk játék is, meg jenga torony, amiben az elemekre ilyenek vannak írva: igyál még egy pohárral stb. Csak az a baj, hogy nagyon drágák.
2/4 anonim válasza:
Honfoglaló, Scrabble, Betűtorony, Beugró, Tiltott szavak
3/4 anonim válasza:
Thurn und Taxis, Smallworld, Alhambra. Nekünk ezek vannak és nagyon jók, élvezetesek. Persze ha olyannal játszik az ember. Mi végig szoktuk röhögni. :D
4/4 anonim válasza:
Ja és az előző vagyok. Mindegyik változatos, mert mindig mást húz az ember és pl a smallworld-nél mivel párosítani kell a lényeket a képességekkel mindig máshogy jön ki. Ahogy a sors hozza. De nem lövöm le a poént. Tényleg szuper játékok, rengeteg díjat nyertek. Ja meg a Carcassonne is szuper játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!