Tudtok-e olyan számítógépes játékot javasolni, ami építő jelleggel hat a 4 éves (fiú),6 és 9 éves (lány) gyermekeimre?
Gyermekeim rengeteget tartózkodnak a szabadban, de igényük van arra is, hogy a számítógépen játsszanak valamit. Eddig közkedvelt volt a két nagyobbik lányomnál a Roller Coaster 3 vidámparképítő és a Wild Life Park játék. De a 4 éves fiam és a saját érdeklődésem is elvitte őket a Need For Speed és a Burnout Paradise világába.
Szeretném, ha tudnátok olyan játékot javasolni, ami lehetőleg magyar nyelvű és tanulhatnak belőle valamit.
Egyszerű stratégiai játékra gondolok, vagy pl SIMS-féle fejlesztős programokra. Van valami értelmes ötletetek?
3 koponya, avagy a toltek kincs rejtélye. Nagyon aranyos játék, és ha jól tudom, magyar fejlesztésű. Én elképesztően szerettem vele játszani, a mai napig ellennék vele.:)
Vagy amivel kiskoromban sokat játszottam, a "Sárkicák" nevű játék volt, zenés feladatok, stb. voltak benne. Most így hirtelen ez jutott eszembe.:D
Darksiders 1,2--> tele van akciókkal, logikai dolgokkal, harccal és izgalommal,
És nem lehet rámondani h nem építű jellegű, mert minden főellenség legyőzéséhez tudni kell a megfelelő stratégiát, vagyis gondolkodást igényelnek+néhány helyen trükközni kell:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!