Melyik a legjobb játék kinectre? A lövöldözős játékokat nem szeretem szóval egyéb esetleg? :D mi a kedvencetek? 15/L
Sorolom milyen játékok vannak kinectre:
Gagyi, gagyi, gagyi vagy gagyi.
Ebből lehet választani.
Előző:
egy hardcore játékosnak gagyi, egy 15 éves lány viszont teljesen más kategóriájú játékokat szeret.
Kérdező:
itt találsz sokat:
8 éves kor fölött mindenkinek gagyi.
Nem hardcore játékosoknak Wii-t kell venni, nem levegőben hadonászva kiwit szeletelni...
Az igaz, hogy ha már casual játékos akkor Wii, de szerintem a kérdezőnek már van Kinect-je, eladni meg már biztos nem fogja.
Ha meg neki tetszik akkor ez van
Első: 100%-osan biztos vagyok benne hogy te sosem próbáltad, és nincs semmilyen ismerősöd se aki veled akarna játszani. Abba is biztos vagyok hogy nemhogy kinectet nem próbáltál hanem Xbox-on se játszottál soha.
Valamiért úgy gondolom PS3-ad van.
Nekem van kinectem és szoktam sokszor játszani és sose egyedül játszok. Nekem a kedvencem a rá a Rise of Nightmares de ha többen akartok játszani akkor az ilyen Kinect Sports és társai a jók.
Kedves Barkóczi Máté!
K*rva magasról leszarom, hogy miben vagy biztos!
Sosem volt Ps3mam, boxom pedig, több évig, de te biztosan jobban tudod.
Attól még a kinect egy gagyi fos, és 6 évesek is 2 nap alatt megunják az állatsimogatást.
Aki meg a barátaival tv elõtt ugrálva mûsportolva tölti az idejét, az egész egyszerûen szánalmas. Majd ha egyszer talán kimozdulsz a box mellõl megérted mit jelent sportolni vagy barátokkal szórakozni.
Dance central 1,2,3,Just Dance 4,Fruit Ninja(microsoft pointtal tudod letölteni..)
Kinect Sport,1,2
Kinect Adventures(gondolom ha van kinected akkor megkaptad hozzá alapból,vagy nem,ha nem akkor ne vedd meg..)
Nike + kinect training
Stb..
Best answer: Heti 3-szor megyek MMA edzésre szóval sportolok, sokszor sétálok kint a városban vagy egyedül vagy a barátokkal. Nyáron meg szinte csak biciklizés. Max 1 órát vagyok bent ha jó az idő. Most azt mondom neked amit te nekem: de te biztos jobban tudod.
Ha meg esik meg minden akkor áthívok valakit és úgy kinectezünk. Mondjuk gyakrabban játszunk pl: WWE 12-vel, Rage-el vagy bármilyen más olyan játékkal amit lehet split screenben.
Csak mondom hogy sok felnőtt kinectezik (vagy csak én ismerek annyit? meg csak én látok annyit youtube-on?)
15/L?
hááát... nem meglepő hogy nem pc-n tolod és hogy nem szereted az fpseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!