Melyik a legjobb autós játék?
Az új nfs mostwanted limit széria. (állítólag ezzel az új nfs mw-vel a legjobb irányba vitték el az nfs-t)
DE itt egy videó nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=m24BQwYLcng
Hát a driver san francsisco az tényleg nem rossz de hát nem tudom...
Én most is a NFS most wanted ( csakis a régi) tartom a legjobb NFS nem az újjal toltam én is és néztem mér sok videót rőla de ha nem ilyen autó felvétel lenne hanem igazi tuning garázs mint a érgibe akkor a világ legjobb NFs e lehettett volna de így egy ritka fos lett bár a mostani NFS eket szerintem magassan alázza de még mindig nagyon kevés tehát szerintem csakis az NFS szériából a régi most wanted és az undergrund a jó!
Ha mász kell ajánlani akkor még a burnout paradise city se rossz!Meg a GRID az a legjobb szimulátorszerűség szerintem abba nekem a drift nagyon agja! Bocsi a sok helyeírásért gyorsan írtam :P
Szerintem ez az új Need for Speed Most Wanted 2,inkább egy bournut takedown stílusú lett.Amugy én is a régi most wantedel nyomom és az új menne a gépemen szerintetek?
1.60GHz (valami dualcore izé)
2GB DDR3 Ram
NvidiaGeForce 610M
1GB videocard
Esélytelen nekem is ilyen konfig van csak sokkal jobb procival meg egy kicsit jobb kari meg több ram.......akkor nem is ilyen van nah mind 1xD AZ A LÉNYEG HOGY NEKEM IS ÉPPEN ELMENT LOWON xd
Tehát tuti nem viszi!
A Blour az egy versenyjáték. De nagyon pörgős izgalmas.
( a NFS bl az UNDERCOVER azt nagyon ajánlom, probált ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!