Assassins creed 3 (? )
Figyelt kérdés
Már csak a Gyilkos megbízások (66%) és a Szállító feladatok (32%) hiányoznak a 100% os szinkronizációhoz. A problémám az ,hogy nem tudom megcsinálni ezeket , mivel nem mutat semmit a térkép , hiába megyek a küldetésnaplóra ott sincs semmi.Tudom ,hogy milyen ikonjaik vannak , de sehol semmi.Az előbb találtam egy szállító feladatot New York ban , csak véletlenszerűen ott volt az utcán (a térkép nem jelölte)
Akkor ez most bugos ? vagy hogy csináljam meg ezeket ,ha fogalmam sincs ,hogy hol vannak? régen mutatta a térkép emlékszem....
De most eltűnt minden.
Akinek még maradt pár , az betudná linkelni a képet róla ? vagy ha valamit tudtok erről írjatok pls
Előre is köszönöm :D
2012. nov. 28. 15:55
1/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm már sikerült mindent megtalálnom :D és 100% os , be tudtam fejezni a játékot! (ezeket nem jelöli a térkép alapból , de minden hely videóval megvan mutatva / elmagyarázva az ign.com on ha valakit érdekel :)
2012. nov. 28. 17:12
3/4 A kérdező kommentje:
Xbox - on toltam végig , és nem tudom ,hogy hogyan kell , bocsi :S
2012. dec. 1. 18:24
4/4 dorbek válasza:
És az ign.com-on belül hol tudom megnézni a szállítói feladatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!