A Minecraft nevű játékban miért nem működik a car mod?
Figyelt kérdés
1.4.5-ös. Betöltődött, van is autóm, csakhogy nem halad. Tudok forogni vele, de előre-hátra menni nem. Raktam bele szenet, de mindig visszaköpi. A c-vel raktam bele pedig. Hogy lehet ezt megoldani? Mit csináltam rosszul?2012. nov. 26. 19:01
1/8 anonim válasza:
Plz részletesebben írd le. Vagy talán a mód hibás?
2/8 anonim válasza:
Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!
You can get one too!
>> minecraftcodes.me <<
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a mód hibás-e. Benne van a car mod a Minecraft-ban, onnan tudom, hogy van az eszköztárban autó. Beleszállok az autóba, megnyomom a C-t, belerakok abba a felső, car feliratú izébe szenet. Utána megnyomom az e-t, hogy ez bezáródjon, és megpróbálok előre menni, de nem sikerül. Ha megint megnyomom a C-t visszakerül a szén a kezembe.
2012. nov. 27. 14:12
4/8 anonim válasza:
próbáld meg mégegyszer berakni a modot.
5/8 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de még mindig nem megy:(
2012. nov. 27. 15:54
6/8 anonim válasza:
A chestek és a sütők nem bugosak?Nekem pl nem enged betenni semmit a ládába mert miutan bepakoltam és kinyitom az inventorym vagy vmit egyböl visszabugol .lehet h neked is ez a baj
8/8 anonim válasza:
Minecraft nevű játék xddddddddddddddddd bocs muszaj volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!