Minecraft szervert készitettem de, hogyan tehetem magam adminná?
Figyelt kérdés
Nem op akarok lenni mert annak nincs olyan épitési lehetősége mint az adminak. Szóval adminná akarom tenni magam :) és op-ként repülni se tudok ami megkönyiteni az épitkezést :(2012. nov. 26. 12:19
1/6 anonim válasza:
Op-ként minden kód és lehetőség elérhető, sokkal több jogot kapsz mint az admin.
Amúgy groupmanagerben vagy amit használsz usersnél beírod a nevedet.
vagy OP-ként /manpromote neved rang
2/6 anonim válasza:
De ha te kreatív módra gondolsz admin alatt, ami nagyon valószínű mert eléggé furán és laikusan fogalmaztál, akkor /gamemode 1
3/6 A kérdező kommentje:
igen kreativ-ra gondoltam, de az se sikerül mert amikor beirom a gamemode nevem 1-et akkor ezt irja ki : 'nevem' nem érvényes szám ha pedig a minecraft szerverbe irom bele akkor ugyan azt irja ki .
2012. nov. 26. 12:43
4/6 A kérdező kommentje:
simán a gamemode 1 működik de akkor majd mások is úgy tudnak majd épitkezni nem?
2012. nov. 26. 12:45
5/6 anonim válasza:
Nem, ez csak a beíróra vonatkozik (aki op kell, hogy be tudja írni). De el kéne fogadnia a /gamemode név [0,1] -et pedig.. mármint bukkit szerveren ha arról van szó.
6/6 anonim válasza:
Írd be azt, hogy /gamemode creative "neved" és csak te leszel kreatívban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!