Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft szervert készitettem...

Minecraft szervert készitettem de, hogyan tehetem magam adminná?

Figyelt kérdés
Nem op akarok lenni mert annak nincs olyan épitési lehetősége mint az adminak. Szóval adminná akarom tenni magam :) és op-ként repülni se tudok ami megkönyiteni az épitkezést :(

2012. nov. 26. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Op-ként minden kód és lehetőség elérhető, sokkal több jogot kapsz mint az admin.

Amúgy groupmanagerben vagy amit használsz usersnél beírod a nevedet.

vagy OP-ként /manpromote neved rang

2012. nov. 26. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
De ha te kreatív módra gondolsz admin alatt, ami nagyon valószínű mert eléggé furán és laikusan fogalmaztál, akkor /gamemode 1
2012. nov. 26. 12:36
 3/6 A kérdező kommentje:
igen kreativ-ra gondoltam, de az se sikerül mert amikor beirom a gamemode nevem 1-et akkor ezt irja ki : 'nevem' nem érvényes szám ha pedig a minecraft szerverbe irom bele akkor ugyan azt irja ki .
2012. nov. 26. 12:43
 4/6 A kérdező kommentje:
simán a gamemode 1 működik de akkor majd mások is úgy tudnak majd épitkezni nem?
2012. nov. 26. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, ez csak a beíróra vonatkozik (aki op kell, hogy be tudja írni). De el kéne fogadnia a /gamemode név [0,1] -et pedig.. mármint bukkit szerveren ha arról van szó.
2012. nov. 26. 18:19
 6/6 anonim válasza:
Írd be azt, hogy /gamemode creative "neved" és csak te leszel kreatívban.
2012. nov. 30. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!