Battlefield 3, vagy Call of Duty MW3 X360-ra?
Figyelt kérdés
Nos, a TESCO-ban az árak:
BF3: 7500ft
CoDMw3:12000ft
Szerintetek melyiket vegyem meg X360-ra?
Mert hallottam hogy a BF PC-re, a CoD konzolra lett optimalizálva.
2012. nov. 25. 19:15
1/7 anonim válasza:
12000? Akkor annyiért már vedd meg a Black Ops 2-őt (a 12 ezer amúgy rohadt drága, én a helyi Sega-ban kb. 3 és fél hónapja láttam 10-ért). Konzolra inkább a CoD-ot ajánlom én is.
2/7 anonim válasza:
Attól függ , multin sokkal jobb a bf3 , singleben meg a mw3
3/7 anonim válasza:
Osztom Bizkit véleményét. Konzolra sokkal jobb a CoD, ennyi pénzért pedig a legújabb Black Ops 2 éri meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat :D a TESCO-ban van BO2 is, de az meg 15000ft... És nekem nem jön be az ilyen "HALO" tipusú játék
(Vagy nem 2025-ben játszódik?)
2012. nov. 27. 16:01
5/7 anonim válasza:
Két idősíikon játszódik. A hidegháborúban és 2025-ben. A 2025 sem olyan sci-fi, persze van egy csomó kütyü, de messze nem olyan futurisztikus, mint pl. egy Halo.
6/7 anonim válasza:
Hidd el nekik a BO2 nagyon jó lett! Nekem sem tetszett ez a jövőbeli cucc de nagyon megéri a 15k-t!
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi de már megvettem az MW3-at :D
2012. dec. 29. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!