Tudtok ilyen játékokat?
1.Stratégiai:2. vh-s, Középkori,Ismerem az Age of empires-t,Panzers, stronghold, settlers,cossoacks,ennyi ilyen játékokat szeretnék köszönöm!
2.fps-tps: Nem a legújabb játékokat hanem mondjuk ami menne:Intel Pentium 4 2.00GHz. Ismerem: Call of duty, Medal of honor, battlefield, szóval hasonlókat keresek!
+ lehet olyan is amelyben lehet járművekbe szállni sőt az lenne a legjobb ami mind2!A választ előre is köszönöm!
ÜDV!
1. II VH-ás és nagyon jó a Company of Heroes Tales of Valor és ajánlom még a Men of War-t.
Középkori "is" Civilization 5. része.(jó nagyon)
2. FPS-Singularity
cod első részének nem tudom ismered e a kiegészítőjét az is nagyon jó.(United offensive-ha jól emlékszem)
Középkori?
Hmmm... Meg is van a válasz.
Thief sorozat (FPS, a 3. részébe lehet TPS-re is váltani)
Dark Messiah of Might and Magic. (FPS)
2.vh-s FPS pl. Return The Castle Wolfenstein
Wolfenstein Enemy Terrytorry
Wolfshanze
TPS
Hitman sorozat
Max Payne 1-2
The Devil Inside (horror, magyar szinkronos)
Igaz amiket írtam a középkorira nem stratégiai, de nagyon jók.
Ha esetleg szereted a click and point tipusú játékokat, tudom ajánlani a Dracula: Feltámadás és a Dracula: Az utolsó szentély című alkotásokat. Szinkronos és elég sok rejtvény van bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!