Guild Wars vagy a WoW?
Mindkettő :)
wow, mert szép színes a világ, sok a különböző faj amiközül lehet választani, szabadon mászkálva mindenhol találkozhatsz más játékosokkal, vannak benne hétköznapi foglalkozások, amiket lehet fejleszteni, van in-game aukciósház...
GW, mert gyönyörű a grafikája, kevésbé pvp-orientált, van saját röténete, ha nincsenek éppen fent haverok és nem akarsz idegenekkel játszani, akkor sem kell kimenned a területekre egyedül, mert vannak hero-k és henchmen-ek
21/L
EGYIKSE
én utálom a WoWot
egyszer régen 3 éve még én is függője voltam
aztán én is annyira függőlettem hogy már üvegbe hugyoztam és ágytálba kakáltam csak hogy ne kelljen kimenjek a szobából
a WoW lassan eléri a drog szintjét mert ezt sem bírod abbahagyni
szerintem a fejlesztői rács mögé valók
és nem sírnék hogy ha a Blizzard megszűnne
minden földi halandó terjessze ezt a két szót és négy jelet
WoW = SZAR!!!
köszönöm aki végig olvasott
KeNy
16/F
18:32 KeNy ne spamold már ezt a szart! Eddig 3 hozzászólásodban láttam pont ugyanezt a választ töled.
Én játszottam WoW -ot és GW -t mindig játsztom.
World of Warcraft (WoW)
Szabadon járkálhatsz akármerre felfedezhetsz titkos helyeket amiket a blizzard elrejtett. Bárhol összefuthaszt valakivel. Normal szerón kissé unalmas szerintem de PvP szerveren már nem mivel ha meglátsz egy Alliance -t (ha horda vagy... ha nem akkor forditva) akkor elkezditek püfölni egymást. Bár néha rossz mivel odajön valaki és leüt téged amikor kevés az életpontod.
Guild Wars [GW]
Szép grafika, egy küldetést amit sokat csinálnak nyugodtan megtudod csinálni ellentétbe WoW -al ahol folyton kapkodják egymás elöl.Kisebb világ ami szerintem jobb is, városok közti teleportálás lehetösége, a szerverek között (játék közben is,városban) cserélgetés míg a WoW -ba ott vagy ahova kezdted a karaktert.
Maximum 8képességed lehet egyszerre kint ellentétbe a WoW -al ahol 50 is akár.
Remélem nemsikerült túl hosszúra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!