Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Guild Wars vagy a WoW?

Guild Wars vagy a WoW?

Figyelt kérdés
Miért?
2009. aug. 17. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő :)

wow, mert szép színes a világ, sok a különböző faj amiközül lehet választani, szabadon mászkálva mindenhol találkozhatsz más játékosokkal, vannak benne hétköznapi foglalkozások, amiket lehet fejleszteni, van in-game aukciósház...

GW, mert gyönyörű a grafikája, kevésbé pvp-orientált, van saját röténete, ha nincsenek éppen fent haverok és nem akarsz idegenekkel játszani, akkor sem kell kimenned a területekre egyedül, mert vannak hero-k és henchmen-ek

21/L

2009. aug. 17. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

EGYIKSE

én utálom a WoWot

egyszer régen 3 éve még én is függője voltam

aztán én is annyira függőlettem hogy már üvegbe hugyoztam és ágytálba kakáltam csak hogy ne kelljen kimenjek a szobából

a WoW lassan eléri a drog szintjét mert ezt sem bírod abbahagyni

szerintem a fejlesztői rács mögé valók

és nem sírnék hogy ha a Blizzard megszűnne

minden földi halandó terjessze ezt a két szót és négy jelet

WoW = SZAR!!!

köszönöm aki végig olvasott

KeNy

16/F

2009. aug. 23. 18:32
 3/5 anonim válasza:
51%
2. -.- idióta
2009. szept. 5. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:

18:32 KeNy ne spamold már ezt a szart! Eddig 3 hozzászólásodban láttam pont ugyanezt a választ töled.

Én játszottam WoW -ot és GW -t mindig játsztom.

World of Warcraft (WoW)

Szabadon járkálhatsz akármerre felfedezhetsz titkos helyeket amiket a blizzard elrejtett. Bárhol összefuthaszt valakivel. Normal szerón kissé unalmas szerintem de PvP szerveren már nem mivel ha meglátsz egy Alliance -t (ha horda vagy... ha nem akkor forditva) akkor elkezditek püfölni egymást. Bár néha rossz mivel odajön valaki és leüt téged amikor kevés az életpontod.

Guild Wars [GW]

Szép grafika, egy küldetést amit sokat csinálnak nyugodtan megtudod csinálni ellentétbe WoW -al ahol folyton kapkodják egymás elöl.Kisebb világ ami szerintem jobb is, városok közti teleportálás lehetösége, a szerverek között (játék közben is,városban) cserélgetés míg a WoW -ba ott vagy ahova kezdted a karaktert.

Maximum 8képességed lehet egyszerre kint ellentétbe a WoW -al ahol 50 is akár.

Remélem nemsikerült túl hosszúra

2009. szept. 9. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Guild Wars 1000x jobb
2009. nov. 13. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!