Van Guild Wars-hoz hasonló MMORPG?
Nem működik az accountom már 2 éve GW-ben és szeretnék egy hasonló MMORPG-vel játszani. Minden eddig próbált játékban össze-vissza rohangál mindenki és a városok csak körbe vannak kerítve, nincsenek igazi küldetések csak questek.
Olyat keresek, amiben a városokon kívül csak én, vagy a csapatom vagyunk. A GW-ben még szerettem, hogy van agro (kis karika amin belül támadnak a szörnyek)
Ha valaki tud egy ilyen játékot, kérem ossza meg velem!
Ja és ingyenes legyen :D
Ferdeszemű szagú a neve ^^
Néztem róla videót, nem rossz, de ami nem tetszik, hogy a városok nem különülnek el igazán, így mindenki ott rohangál... Bár állítólag a GW2 is ilyen lesz.
A GW-ben van valami szervezettség. A skillek jobban összehangolhatóak, jól elkülönül a PvP a PvE-től, a páncélok kidolgozottabbak, sokkal életszerűbbek.
Sajnálom, hogy elqrtam mind2 accountomat :S
Viszont a Vindictus jó, csak még nem tudtam megcsinálni, mert nem üzemel a szerverük. :D
Sajnos ez nem ilyen könnyű. Nekem feltörték és ellopták. 1évig nem volt internetem és azt hittem hogy nyugi minden rendben erős a jelszó stb. Mikor már mentem volna játszani volt-nincs hibás a jelszó. Fel a citromail-emre nézem nincs ilyen felhasználó. Még jelszó emlékeztetőt sem érhettem. Írtam hogy ellopták az accom. Ők erre bizonyítsam be hogy az enyém. A dobozban található aktiváló kódokat kérték....... Amit én évekkel ezelőtt kidobtam... Ez már 3éve. Akkor kezdtem mikor megjelent szóval Annyira sokat nem vesztettem most hogy kihalt.
Jah és GW-re hasonló játékot nem találsz. Én 3 éve keresem már a 2011-es MMO-k 80% kipróbáltam egyik sem köt le úgy. Igaz a CABAL volt az amire azt mondtam hogy NA VÉGRE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!