Wow panda vélemény/tapasztalat?
Őszinte leszek , bizakodtam hogy máslessz mint eddig , egyedibb lessz ,de semmi komoly majdnem szinte ugyanolyan ... állok behiv, raid .. raidcountent nem tetszik nekem , fireland volt az igazi , azóta ninsc jó raid .
És ez miatt tértem át énis a gw2re kb 2hete , nem bántam meg .. :D
Pve része még rejtély .. de a pvprésze baromira bejön.
Én mondjuk soha nem pvp-ztem, nekem a pve sokkal jobban bejött. Mondjuk lehet azért is, mert nem voltam olyan magabiztos a karakterek képességeit illetően, meg persze a healt szerettem a legjobban.:)
Igazából csak 7-8 hónapot játszottam vele, de unalmas volt a végére, és csak a guildes raidek miatt volt jó.:)
én majdnem 6évig toltam , Lich King ulduartól a végéig volt jó , meg a tavaly nyár-november fl maitt , amúgy unntam , ráadásul ds megse jelent de 2 hónap után casual guildel hc-n kivolt ütve ..:/
Olyan uborkaszezonvolt ... 1 BH nemjött össze .
Akkor hagytam abba kb május fele , elöször diabloztam , de baromi nagyot csalódtam benne , aztán TERA-t próbáltam ki , csak a harcrendszer miatt volt jó .. buggosvolt végére uncsi és visszatértem wowra pandáriára .. ám mondom nemrág abbahagytam mert untam , raidelés jó , de nagyon monoton , unalmasak a raidinsták a bosstaktikákat csak ismétlik szinte.
GW2-t igaz nemjátszom sok ideje de jó észrevételeim vannak , nagyon bejön . Ha nem szeretsz pvpzni , nembaj , mert gw-n fogsz szeretni ha kipróbálod , csak megkell találnod a karid/fegyvered :D
Igen a fegyvered mert a gwben a fegyveredtől függ a karaktered skille :D
Én sem igazán csiptem a pvp-t , a wowban is csak néha haverokkal arénáztam , meg divatból kiszedtem a pvp geart.
Viszont itt GWn imádom , nagyon nehéznek látszott először , de baromi könnyü és élvezetes (már az a kaszt ami fekszik , mesmer-t , ranger-t thief-et guardian-t engi-t imádom pvpben :D) .
Minden tudtam ölni stb , talán a mesmert emelném ki , az a mainom most , szószerint troll kaszt , szét lehet szopatni vele az ellenfelet :D
Nah mind1 , lényeg nagyon ajánlom :D
Küldök pm-ben egy leírást hátha megtetszik !
Énis noob voltam , kb 2napig , marha gyorsan belelehet jönni és az emberek (legalábbis akiktől én kérdezgettem) nem bunkók , kerek megkérdeztem 1 magyart és minden kérdésemre válaszolt .
Klánon nemkell aggódni , elég sok magyar klán van , szinte bárhova felvesznek kezdőket is későbbi dungeonozásért + wvwvw-ért + pvpért .
Szerintem sokkal jobban megéri , mint újra elkezdeni szenvedni a wowal , te tudod :D
Én rengeteget gondolkoztam rajta, hogy megvásárolom a WoW-t, de miután kijött a GW2, azóta megváltozott a véleményem. Inkább a GW2-t vásárolnám meg. Meg is fogom mihelyst lesz olyan gépem, amin akadás mentesen fut a játék.
Amúgy attól ne félj, hogy noob leszel, ha már játszottál egy MMORPG-vel, akkor biztosan könnyebb lesz a kezdet egy másik MMO-ban is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!