Minecraft! Mi lehet a baja a mentésnek?
Hello emberek!
Minecraftozok!Építek egy házat, és teszek bele egy craftingtablet, egy kemencét, egy ágyat és egy chestet!
A főmenüben elmentem(Mentés és kilépés a főmenübe(vagy valami ilyesmi)ikonnal)!Be akarom tölteni!Ilyenkor 2 eset fordul elő:
1.:Betöltés után a spawn-ponton ébredek, és csak az maradt meg ami a kezemben volt!A ház, és minden ami benne volt eltűnt!Más építményem szintén!Hiába keresem bárhol a map-on nincs sehol!Tehát minden elveszik!
2.:Jobb esetbe betöltés után, csak a ház fele veszik el, és ha a földet kicseréltem coblestonera akkor a föld is visszarendeződik!Tehát a ház fele-negyede megvan!Úgy képzeljétek el: egy ház félbevágva!
Mi lehet a probléma oka?
Azelőtt az életben nem volt ilyen gondom!SOHA!NEVER!Pedig 5 éve Minecrafozok!
Már megbolondulok a szervereken való játszástól!
Nagyon kérek minden embert aki elolvassa ezt a kérdést... SEGÍTSETEK!!!
Előre is köszi!
Raktál be valamien modot? Ha igen szedd ki vagy rakd ujra a minecraft.jar mappát.
Ha nem jó akkor töröld a .minecraft mappát (persze a mentéseid meg ilyeneket mentsd le) és az egészet rakd ujra.
Nincs bent mod, csak a toomany!Amm párszor már újraraktam! :/
De próba,szerencse! :)
Eredeti a játékod?Ha igen akk nagy gebasz van!Probálj
meg más klienset letölteni ,(ha törtel játszol).pl hu.minecraftossal nincs bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!