Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 kérdések (? )

Xbox 360 kérdések (? )

Figyelt kérdés

Üdv

egy pár kérdésem lenne:

Miben más az ,ha használt (eredeti) játékokat használok , mint az eredeti , jó tudom online - nem multizhatok , mert ahoz pass - kell =(vagy nem minden játéknál ?)= (az a kód amit az accounthoz váltottak be) , de ha egy offline játékot veszünk így , amin nincs online mód akkor teljes mértékben játszható a játék ? achievmenteket megkapom , a live-on ?

És még 1 kérdés:

Hogyan csinálhatom meg ,ha valaki rámegy az avataromra , azaz a profilomra az avatarom felett egy szövegbuborék jelenjen meg azzal amit én akarok oda írni , esetleg egy játék borítója ,mert láttam egy embernél és érdekel ,hogy hogy lehet megcsinálni :D

Előre köszönöm a választ!

2012. nov. 21. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Néhány játéknál van csak online pass, aminál nincs az teljes értékű offline és online is.

Offline pedig mind ugyanolyan, mint az új.

2012. nov. 21. 19:06
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm , és achievment-eket is ugyanúgy megkapom ?
2012. nov. 21. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze.
2012. nov. 21. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Online pass nem minden játéknál van. Aminél nincs, ott nem számít, hogy használt vagy új. Aminél van, és már el van használva, azoknál kivétel nélkül tudsz a live-ról online passt vásárolni, és akkor már tudsz multizni.

Az achievementeket megkapod persze, mindegy, hogy használt vagy nem.

A szövegbuborékot meg a edit profile-nál tudod beírni (régen guide menüből el lehetett érni, nem tudom az új dash-nél van-e még ez az opció, de a social menüben az avatarodra kattintva is eléred ezeket a menüket), ott van pár mező, ahol megadhatsz magadról pár infot. Ide általában szlogent ír ki mindenki. Most pontosan nem tudom melyik az a mező, amelyik megjelenik a buborékban, de ezt majd csak kitalálod.

2012. nov. 22. 02:07
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves válaszolóknak , akkor ez a kérdés le is van zárva , mindenre választ kaptam :)
2012. nov. 22. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!