Xbox 360 kérdések (? )
Üdv
egy pár kérdésem lenne:
Miben más az ,ha használt (eredeti) játékokat használok , mint az eredeti , jó tudom online - nem multizhatok , mert ahoz pass - kell =(vagy nem minden játéknál ?)= (az a kód amit az accounthoz váltottak be) , de ha egy offline játékot veszünk így , amin nincs online mód akkor teljes mértékben játszható a játék ? achievmenteket megkapom , a live-on ?
És még 1 kérdés:
Hogyan csinálhatom meg ,ha valaki rámegy az avataromra , azaz a profilomra az avatarom felett egy szövegbuborék jelenjen meg azzal amit én akarok oda írni , esetleg egy játék borítója ,mert láttam egy embernél és érdekel ,hogy hogy lehet megcsinálni :D
Előre köszönöm a választ!
Néhány játéknál van csak online pass, aminál nincs az teljes értékű offline és online is.
Offline pedig mind ugyanolyan, mint az új.
Online pass nem minden játéknál van. Aminél nincs, ott nem számít, hogy használt vagy új. Aminél van, és már el van használva, azoknál kivétel nélkül tudsz a live-ról online passt vásárolni, és akkor már tudsz multizni.
Az achievementeket megkapod persze, mindegy, hogy használt vagy nem.
A szövegbuborékot meg a edit profile-nál tudod beírni (régen guide menüből el lehetett érni, nem tudom az új dash-nél van-e még ez az opció, de a social menüben az avatarodra kattintva is eléred ezeket a menüket), ott van pár mező, ahol megadhatsz magadról pár infot. Ide általában szlogent ír ki mindenki. Most pontosan nem tudom melyik az a mező, amelyik megjelenik a buborékban, de ezt majd csak kitalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!