Xbox 360 slim+kinectel kapcsolatos kérdések?
Lenne egy csomó kérdésem.
1. Sokan az mondják, hogy nem éri meg kinectet venni,mert semmit sem ér, úgysem fogom használni.Ez igaz?Érdemes kinecttel együtt venni?
2. Mi a különbség a 250 gb-os beépített merevlemez és a 4GB memória között.A 4 gigás memóriára csak 4 giga játék fér?A 250 gigás merevlemezhez pedig 250 giga?
3. Tényleg csak úgy tudok xboxon multizni ha mindíg előfizetek live-ra?Ha igen azok mennyibe kerülnek?
4. Hol érdemes xbox 360 slimet venni?Tudnátok honlapot mutatni?És milyen márkájút?
Köszönöm a segítséget.
Mindenképpen Sony-t vagy Samsung-ot. Nekem sajnos LG-m van és sokszor lefagy. XBOX 360-ból csak ezt a 2 márkát ajánlom. Honlapot sajnos nem tudok mutatni...
Remélem, hogy segíthettem. Üdv.
1. Ezt nem tudom cáfolni, szerintem is felesleges a kinect. Egyedül akkor vennék, ha lenne egy kisgyerekem.
2. Tapogatod a dolgokat. Igen ez a gép belső winchestere/merevlemeze. De 4 gigás játék például alig-alig van, többnyire azért ennél nagyobbak a játékok. 4 gb semmire sem jó, olyat nem szabad venni. 250 gb-os már megéri, igen. És nem csak arra van, hogy játékokat telepíts rá, hanem ha csatlakozol live-ra, erre menti a patch-eket, a dlc-ket, a demokat, videokat, stb.
3. Multizáshoz elő kell fizetned, gold tagságot kell venni. Van egyébként ingyenes is, szóval a livera tudsz csatlakozni ingyen is, töltheted a videokat, demokat, stb, stb, csak multizni nem tudsz, meg party-chatbe menni. Én az előfizetéseimet mindig itt veszem, szerintem ez a legolcsóbb és leggyorsabb. [link]
4. [link]
A "milyen márkájút" kérdést nem tudom értelmezni, egy cég gyártja az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!