Feed The Beast szerver?
Sajnos az FTB még eléggé friss modpack így nem sok szerver van még rá. Magyarok közül kettőről tudok.
Az egyik Nari7777 szervere, de ez csak 15 slotos és be vannak telve perpill. Nem vennék rá mérget de asszem csak eredetissel lehet felmenni.
Ha jól tudom az Ard-nax is átállt FTB-re 100 slottal. Itt is van whitelist ahova facebookon privát üzenetben lehet jelentkezni.
A régi tekkites ard-nax-ról nem vagyok jó véleménnyel, de a mostanin még nem voltam fennt így se jó se rosszat nem tudok mondani. Viszont ez az egyetlen magyar szerver (sőt én még külföldit se találtam) amivel tört FTB-vel is fel lehet menni, úgyhogy ha mást nem ha ló nincs jó a szamár is alapon érdemes lehet megkockáztatni. Max azt mondod hogy nem gyere be és vársz amíg az FTB kicsit közismertebb lesz és többen indítanak rá szervert
Én az ard-nax -on játszom, sajnos sokat offline a szeró, és pontsítanék facen nem lehet jelentkezni, csak ts -en. Bejutott pár grif -er. És emiatt álltak át erre a rendszerre. Ha nem akarsz senkit meglopni, sztem ennél jobbat Magyarországon nem találsz.
Régen fizetős votl a szerver, és hosszutávon az is marad, az ok egyszerű fent kell tartani a szerót, meg lehet próbálkozni más szerverekel de pár hónap alatt megszűnnek mert elfogy a zsebpénze a bérlőnek. Aztán minden elveszett. Bár jelenleg az ard-nax teljesen ingyenes.
Hali, a mi szerónk nem 15 slotos, csak nem akartam többet felengedni, mivel nincs semmi értelmes védelmi plugin (azaz nincs bukkit FTB-re), így ki akartam szűrni ki a megbízható és ki nem. Sajna abban a 15ben még volt egy tolvaj, azt vártam, hogy mikor bukik ki végre az illető.
A szerverem jelen pillanatban végtelen slotos, bár még fogalmam sincs mennyi embert bír el, de csak akkor lesz elindítva, ha kijött az 1.4.5ös FTB-s frissítés az új modokkal. És igen csak és kizárólag eredetiseknek lesz engedélyezve. És hála égnek arra a verzióra már van bőven védelmi mod.
Nari
Én tudnék egy nagyon jót ajánlani.
A neve Babiloncraft Reloaded, lehet, hogy hallottál már róla. Sima MC-s és Tekkites szerver is volt.
A Facebook oldaluk:
Helló!
Van egy garantáltan jó FTB szerver a UnitedCraft LifeForMine Ultimate szerver ahol semmiért nem kell fizetned de fent tudjuk tartani! Nemrég nyitottunk 50 slotos a szeró de ha kell bővítjük.
Ultimate modpackel fut IP: kingcraft.hu:25560 Levédés van! /home /warp /spawn van! (/warp = /tp)
TS: kingcraft.hu
Vár titeket a UniTeam
Nemrég nyilt szerintem Magyarország egyetlen laggmentes, élvezhető FTB Unleashed szervere!
Pár érdekesség a szerverről:
Dynmap: [link]
Statisztika* [link]
A szerveren minden mind fut kivéve a mystcraftot amitől sajnos meg kelett válnuk, elég komoly laggolási problémák miatt!
Weboldalunk(készülőben): [link]
Várunk sok szeretettel a szerverünkre!
Netán nem szereted az FTB-t, hát akkor gyere a vanilla szerverünkre! :)
1.6.2-ben fut, rendesen beconfigolt, laggmentes, izomgépről fut!
Dynmap: [link] :8123
Statisztika*: [link] /info
*:Statisztika egy olyan webes interface ami képes a minecraftban/ftb-ben minden lerakot blockot annak számát, lépéseid számát, vödör kiőntésétől a legtöbbet megölt mobig megmutatni nektek!
Akik FTB szervert keresnek, ajánlom a következőt:
spacevajra.sunwell.hu
40 slotos most induló szerver, bőven elegendő rammal, barátságos adminokkal és persze 0-24-ben fut.
Én csak ajánlani tudom :)
Hali én a Critical Crafters survival pvp szerveren játszom és imádom.
Nagyon jó szerver és az adminok is jófejek.A nap minden órájában megy,van mobaréna és pvp aréna,saját kliens,skinfeltöltés FTB unleashed verzió:1.1.7,Minecraft verzió:1.5.2.
Weboldal: www.minecraftozz.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!