Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul a Minecraft...

Miért nem indul a Minecraft szerver?

Figyelt kérdés
Csináltam egy nem Hamachis Minecraft szervert, én gondtalanul be tudok lépni, de haverjaim nem. Pedig pontosan leírtam nekik az IP címet meg mindent, de azt irja ki: Connection timed out: Connect

2012. nov. 19. 20:10
 1/8 Wolfenstein2000 ***** válasza:
A tűzfaladat kapcsold ki
2012. nov. 20. 07:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Kivan, de most sem jó
2012. nov. 20. 14:20
 3/8 R0x0R ***** válasza:

A hálózati maszkot beírod nekem 192.168.1.1 a felhasználó admin jelszó admin a frofardingnál virtual szerver a vezeték nélküli hálozaton van egy ip PL:192.168.1.102 ezt oda beírod a port az 25565 a többit hagyod.

Aztán a server.properties az IP címet üresen hagyod és beírod keresőbe [link] itten van az ip minden nap változik vagyis nézd minden nap.

Remélem segítettem :D

2012. nov. 20. 22:09
 4/8 anonim válasza:

Roxor válasza hibás, a helyes válasz pedig, hogy ha hamachis hálózaton megy a játék, náluk is fel kell telepíteni a hamachi klienst, és ugyanabban a hálózati csatornán kell lennetek, nem elég az hogy fut a hamachi. Mivel hamachis ip címed van, azt kell megadni, ott viszont már semmilyen port átirányítás nem szükséges, hiszen a hamachi hálózat egy VPN hálózat, ami kikerüli a routert, a protokollbujtatás miatt, teljesen mind1 ezt nem kell tudnod, a lényeg az hogy a hamachi kliensben egy hálózaton kell lennetek. Nekik join network, neked create network gombot kell nyomnod. amikor mindenki bent van, a hamachi kliensből látni fogod őket, és nekik kell a hamachi kliensből rákattintatni a te gépedre, jobb gombbal, és copy ipv4 address, ezután a minecraftban már csak ctrl+v billentyű kombináció a multiplayer szerver létrehozásánál.

Másik fontos dolog, hogy nem mindegy a Minecraft verzió sem!

Ha pl Bukkit 1.3.1 szervert használsz, vagy simán futtatod szerverként az 1.3.1 es minecraftot, és valaki 1.2 vel szeretne hozzád csatlakozni, sajnos nem fog menni. Náluk is ugyanaz a verzió szükséges.

Hamachi hálózatokról és minecraft szerverekről bővebben:

http://www.youtube.com/watch?v=S4mqabdojX8

2012. nov. 21. 18:13
 5/8 anonim válasza:

előző voltam, szóval korrigálva, a minecraft szerverek hozzáadásánál kell bemásolni az ip címet, nem a szerver létrehozásánál :D

Amúgy a Hamachi egy külön történet, mert egy belső lokális hálózatot hoz létre, olyan mintha nem is a neten keresztül menne ki, ezért biztos hogy a routereden semmit nem kell állítani.

2012. nov. 21. 18:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Leirtam: Nem Hamachis
2012. nov. 21. 21:02
 7/8 R0x0R ***** válasza:
Hamachi az nagyon rossz nem jó mert lassítja a gépet is több barátomnak is ez a módszer volt a jó mert hamachi én is régen azon játszottam de nem jó!! Mert bekel hívni a barátod a hachiba és nem mindig megy!
2012. nov. 21. 21:30
 8/8 R0x0R ***** válasza:
De ha nem megy akkor teszek fel videót!!
2012. nov. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!