Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Assassin's Creed III...

Az Assassin's Creed III Európában vagy csak Magyarországon jön magyar felirattal?

Figyelt kérdés
Szeretném megvenni a játékot de Romániában lakom(Erdélyben)és nem tudom ha megveszem magyar lesz-e?Esetleg azt meglehet csinálni hogyha nem lesz magyar akkor torrentről leszedem a játékot és kiszedem a magyar fájlokat majd berakom az eredetibe?

2012. nov. 21. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát figyelj ha még kérdéses a dolog. Én szlotákiából rendeltem ahol euróval fizetnek, de nekem forintban kellett fizetnem a futárt. Szóval gondolom ha rendelsz az anyaországból akkor az árát román pénzben kell kicsengetned.
2012. nov. 22. 19:05
 12/18 laciagonosz ***** válasza:
ink tölts le csak crackeled és már műkszik is.Én is ezt csináltam.
2012. dec. 2. 13:17
 13/18 A kérdező kommentje:
De te nem érted!Nekem a tört verzió akadozásokat csinál nem tudom miért.És amugyis Multiplayerbe szeretnék menni amit még sose próbálhattam ki milyen az assassinban de itt már ugyis a legujabb lenne es eppen ezert veszem meg!Már megrendeltem ha minden igaz hétfőn hozzák is ha nem lesz magyar akkor valakitol elkérem a magyar nyelvi fájlokat és átrakom oszt annyi.De remélem magyarul lesz megjelenve.Ki tudja ez a bolt magyarból hozatta a játékot:)
2012. dec. 2. 19:41
 14/18 A kérdező kommentje:
Már meg is jött és magyar!Szóval kva JÓ ÖRULOK!
2012. dec. 3. 14:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező nekem az a problémám hogy nem enged multizni ráadásul EREDETI a játék nem tudsz segiteni?
2013. jan. 2. 03:05
 16/18 A kérdező kommentje:
Szia!Hát multi maga nekem elindul azt nem tudom másokkal hogy lehet menni azt nem próbáltam még a sima játékot tolom a mellékküldiket majd ha 100%-ra kivittem akkor multizok habar most ujrakezdtem mert eddig angolul toltam most magyarul kezdem
2013. jan. 2. 09:45
 17/18 anonim ***** válasza:
A Relevations akadozását egy beállításmódosítással meg lehet oldani.
2013. dec. 14. 21:38
 18/18 anonim ***** válasza:
A 3-ról volt szó jó régen, de sebaj.
2013. dec. 14. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!