Az Assassin's Creed III Európában vagy csak Magyarországon jön magyar felirattal?
Figyelt kérdés
Szeretném megvenni a játékot de Romániában lakom(Erdélyben)és nem tudom ha megveszem magyar lesz-e?Esetleg azt meglehet csinálni hogyha nem lesz magyar akkor torrentről leszedem a játékot és kiszedem a magyar fájlokat majd berakom az eredetibe?2012. nov. 21. 17:30
1/18 anonim válasza:
Ne vedd meg xD
Töltsd le , már tegnap fentvolt ncoren xD
2/18 anonim válasza:
Tegnap? Kb a megjelenése előtt 1 nappal fent volt.
3/18 anonim válasza:
Csak a nyomik nem veszik meg... azoknál menő a letöltés.
Egyébként menj be a boltba és nézd meg hogy van-e magyar nyelv, de valószínűleg van.
4/18 A kérdező kommentje:
de megveszem pc-re nem oylan drága mint x-re vagy ps-re és amugyis azert kell mert lehet menni multiba de ami fontosabb hogy eredeti es peldaul a revelations-t nem vettem meg de akadozott nem a gep miatt hanema tört verzio miatt mivel ugyanazt csinalta fullba es minimumon is.Nem annyira akadozott hanem kicsiket volt mikor nagyobbakat belaggolt szóval megérdemli amugyis a játék hogy megvegyem meg amugyse vennek soha mas jatekot assassin fan vagyok :D De attol fuggetlenul igyis ez lenne az 1. jatek amit megvennek.
2012. nov. 21. 18:08
5/18 anonim válasza:
És olyat nem tudsz hogy megrendeled Mo.-ról? Én is rendeltem már szlotákiából játékot, nem volt drágább szállítási költséggel együtt se.
6/18 A kérdező kommentje:
na jó de mivel fizetnék ronnal?Forintom nincs es szerintem román pénzt nem fogadnak el max eurót szóval olyat nem tudoK:(bizom benne hogy magyar lesz itt is hanem letöltöm a magyart és belerakom de szerintem készitenek ehez kulon magyaritast kiszedik az eredetibol v valami ilyesmi szóval várok hanem akkor...
2012. nov. 21. 20:22
7/18 anonim válasza:
Elnézést kérek hogy nincs teletömve a zsebem 20.000-esekkel és nincs annyi pénzünk. Miért is nyomik akik letöltik? Mert ők nem költenek rá pénzt? 1 alkalommal veszek meg eredeti játékokat az is a steam summer sale amikor a szinte minden játék 5-10 euró :D
8/18 anonim válasza:
"Csak a nyomik nem veszik meg... azoknál menő a letöltés.
Egyébként menj be a boltba és nézd meg hogy van-e magyar nyelv, de valószínűleg van."
Mivan pénzes anyuci apuci ?:D owned
Minek vegyem meg ha így is játszahatok vele ?
90% akinek nincs fölös 15ezre megvenni letölti , akkor én miért ne ?
9/18 anonim válasza:
Mind1 holveszed meg. Registry átírással (regedit) mind1-ben előhozható a magyar nyelv.
10/18 A kérdező kommentje:
En azt mondom akinek van pénze az vegye meg en se költök játékokra milliókat mint mondtam ez lenne az első amit megvennék a többit mind letöltöttem és le is fogom ahoz hogy valamit megvegyek nagyon meg kell szeressem és még 1 ilyen nem lesz szerintem és amugy a multiplayer-ért is szeretném megvenni mivel még soha nem volt lehetőségem rá.Szóval mindenki maga dönti el hogy megveszi-e vagy nem!
2012. nov. 22. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!