Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Farming-Simulator 2013-ban...

Deskjet kérdése:

A Farming-Simulator 2013-ban a teheneknel hogy marad meg a fu betoltve? Mikor lementem es uj jatekot kezdek nem marad meg a fu vagy pl a takarmany amit betoltok nekik?

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 19:03
 1/9 anonim válasza:

Ez érdekes,ugyanis nekem sem maradt meg,miután betöltöttem egy kosárral az amazone fűnyíróval.De csak azért,mert a közelben nem tudtam máshová kiengedni a füvet.

Szerintem előbb teheneket kéne vásárolni,ezért nemmarad meg a fű amit betöltesz,ha nincs igazam akkor ismét egy buggal állunk szemben!

2012. dec. 9. 22:44
 2/9 A kérdező kommentje:
En mar vettem teheneket ugysem marad meg es a baranyoknal sem!Nem tudom mert van ez
2012. dec. 12. 19:48
 3/9 anonim válasza:
A fűnek 6 napig elegendőnek kéne lennie,ha tele van a vájú.Nekem még nincsenek teheneim,de ha már ott leszek,akkor majd válaszolok.Pedig a 2011-es játéknál működött,ott megmaradt minden.
2012. dec. 17. 09:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen a ls 2011-ben mukodik es ott semmi baj ezzel de itt valahogy nem mukodik!!! Pedig sokszor probalkoztam mar de most nemreg meguntam hogy rendesen kezdem a jatekot es kezdem ujra mindig a kaszalast meg minden es semmi sehol.
2012. dec. 18. 14:46
 5/9 anonim válasza:
az nem baj ha a vájúba nem marad meg... attól még megnézed a pda-t ott van... de ha kilépek akkor elölről kell kezdenem az egész fűvágást mert nem marad ott >.<
2012. dec. 25. 11:14
 6/9 anonim válasza:
minden kilépés után újra kell kezdeni a takarmányozást mert nincs seemmi kaja....
2012. dec. 25. 11:19
 7/9 A kérdező kommentje:
de vajon mert van ez? Masoknal is igy lenne?
2012. dec. 26. 14:15
 8/9 anonim válasza:
nálam igen...
2012. dec. 26. 19:00
 9/9 Bazsy válasza:

Hello !

nekem is ez volt a gondom, de miután frissitettem

( [link]

a játékot, megoldóddott.

2012. dec. 31. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!