Farming Simulator 2013? hogyan kell?
Figyelt kérdés
a 2013 mas farmingot jatszom de nem tudok rajonni hogy a tehenekel mitt kell csinalni vettem 5 db tehenet de csak eszik a fuvet ami ott van nem tudom hogy hogyan kellene esetleg etelt adni nekiek a tejet honnan kapom meg meg hogy a tragya hogyan lessz segitsetek lecci2012. nov. 13. 16:53
1/6 Tidal válasza:
Neked kell becsalogatni a Tehenet. Keress rá Google-n melyik Billentyűzettel kell "Fütyültetni" az embered,és úgy kell becsalogatni a Fejő gépbe. (Nagy Kék Tartályos izé :D)
2/6 A kérdező kommentje:
TE TELYESEN HULYENEK NEZZEL ??
2012. nov. 24. 15:27
3/6 Tidal válasza:
Te nem vagy komplett... Fordulj orvoshoz! Nyomorék-.-"
4/6 anonim válasza:
Az elsőnek:ez egy hülyeség,a tejért automatikusan eljönnek,a tehénnel semmit nem kell csinálni,csak etetni őket.
Nem csak füvet kell adni nekik,mert ettől csak kevés,vagy semmi tej nem lesz.Kell vágnod sillót hozzá kukoricából,de ha akarod keverheted is a tápanyagot,ehhez tápanyagkeverő kocsi kell,és ezt a zölddel jelölt helyeken,vagyis ahol zölddel jelölt kocsi leöntés van a térképen.Trágyát is itt találsz ezeken helyeken,ehhez szalma kell,és gép is kell hozzá,különböző szalma befúvókat tudsz vásárolni !
De hozzáteszem füttyenteni tényleg tudsz,de nem jó semmire,csak a teheneket zavarhatod ha az utadban vannak,de őszintén szólva a 2013-asban még nem próbáltam,de a 2011-esben van ilyen,ha lenyomod az end gombot.
5/6 Anonymus1986 válasza:
annyi hogy van 2 spéci gép a takarmányozó technológiában találod őket, és ezzel be tudod keverni a kevert tápot a marháknak ehez kell, 1db kockabála szalma aztán 1 db kockabála széna és utána felszippantod az erjesztett kukoricaszecskát és kész a keverék. szénához úgy jutsz hogy füvet vágsz,átforgatod,rendezed,bálázod,összeszeded, és ugyan ez a szalmával azt búza vagy árpa aratásánál jutsz hozzá amikor bálázni kell és összegyűjteni.Én úgy szoktam hogy csinálok 20db körbálát és 40dbkockabálát mindenből.fű szénát is tudsz összekeverni aztt úgy kell hogy 2db széna 1db szalmát raksz a keverőbe.vagy forditva 2dbszalma 1db széna. változatosan.körbálát teríteni kell a marháknak teheneknek. mondjuk azt én sem tudom hogy melyik a jobb a folyékony trágya vagy a szerves trágya, fingom nincs de én vetés előtt szoktam folyékonyozni és szervesezni a földet és meglátjuk hogy milyen lesz a termés, szerintem több takarmány nő azon a területen igy van megcsinálva. na remélem segitettem.egyébként oda mész a vájuhoz a spéci géppel és q gombbal kiengeded nekik a kaját de van erről nekem egy videóm ezt nézd meg http://www.youtube.com/watch?v=CY5cAfCLdUU
6/6 anonim válasza:
Valaki nem tudja hogy 2014-ben hogy kell füvet vetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!