Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban hogyan kell...

Minecraftban hogyan kell láthatatlanná tévő italt főzni?

Figyelt kérdés
azt írjátok le pls hogy milyen alapanyagok kellenek hozzá köszi vagy az is jó hogy ha oldalt küldötök

2012. nov. 18. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
google?
2012. nov. 18. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés engem is érdekelt de mint láttam az elöttem lévő nem tud sok betűt leírni, de csak arra vette a fáradságot hogy ezt a "szar" commentet leírja, de én rendes vagyok és leírom :D

Na előszőr is bibircsókkal kell megfőzni, ha ez kész, aranyrépával kell, ha ez is akkor erjesztett pókszemmel!

Ha kell még valami minecraftal kapcsolatban írj nyugodtan PM-et :D

2012. nov. 18. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
öööö előző válaszoló képzeld el, hogy talán keresgélni kéne A GOOGLE-EN aztán ha nem talál semmit akkor feltenni a kérdést :D
2012. nov. 19. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Eredetileg a Bájitalokat Üstben kellet volna keverni.[6] Jeb később elmondta, hogy ő és Notch egy új ötletel állt elő, ami a Főzőállvány volt. [7]

Ha megiszol egy bájitalt, amikor egy másik hatása alatt vagy az nem adódik hozzá a hatás idejéhez csak vissza állítja azt. Ha egy alacsonyabb szintűt iszol meg az nem csökkenti le az adott időt. Például, ha egy Ellenállás III hatása alatt vagy az Ellenállás II-nek nem lesz semmilyen hatása.

Egy Azonnali Sebzés III elég erős, hogy azonnal megölje az áldozatát.

Halállal minden hatás elvész.

Portál használatakor úgyszintén.

Iváskor az animáció úgy néz ki mintha az üveget rágnád.

2012. nov. 19. 13:26
 5/7 A kérdező kommentje:
a második válaszolónak köszönöm a választ az első válaszolónak üzenem hogy 2 rapig kerestem a receptet de nem találtam semmit szal csá! -.-"
2012. nov. 19. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem azért de google ->Wikipédia->minecraft->potionok
2012. nov. 19. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ok alapanyagok sorendje:bibircsok,aranyrépa,erjesztet pokszem és ennyi de,utána ezeket is beleteheted a hatás fokozásához:puskapor a robanásért,vöröskö a több ideig tartó hatásért!
2013. jan. 3. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!