Segitség! Minecraftban lécci!?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy tudnám beállitani a játék beálitásokat ugy hogy nem lépek be a játékba? mert azt irja ki hogy rosz a video kártyám pedig cod8,vf3 fullon megy xD.
és lentebb szeretném venni a beálitásokat hogy menjen de ezt hogy kell? köszi elöre (nem tartalmaz kérdö jelet ezért irok párat xD??????????????????)
2012. nov. 15. 19:23
1/6 A kérdező kommentje:
Bf3*
2012. nov. 15. 19:44
2/6 anonim válasza:
Ellenőrizd a java fut e rendesen. Amin a bf3 megy azon nem kéne ezt irnia
3/6 Wolfenstein2000 válasza:
Egy újabb kérdező aki nem olvassa végig a hibaüzenetet...
Ha végigolvastad a hibaüzenetet szerintem egyből rájöttél volna arra hogy mi a teendő.
4/6 A kérdező kommentje:
végig olvastam... és csak anyit ir ki hogy szar a video kártyám és hogy a minecraft 1.4.4 es verzioval játszok stb.. (további adat) és enyi am 1 válaszolo köszi a választ de megnéztem a java-t és müködik és a legfriseb van rajta a gépemen
2012. nov. 16. 20:04
5/6 Wolfenstein2000 válasza:
10000%-ig biztos nem azt írja ki hogy bad video card drivers?
6/6 anonim válasza:
Itt egy videó (ha windows 7-ed van, ha nem akkor szólj!):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!