Szituációs, improvizációs játékok?
Figyelt kérdés
mi a vélemény?
nem nézni, hanem részt is venni benne
2009. aug. 15. 09:47
1/7 anonim válasza:
én nagyon szeretem!
a beugró-félére gondoltál?
2/7 A kérdező kommentje:
aha. csak azzal akülönbséggel, hogy nem csak 4 ember játszik, hanem folyamatosan változnak az emberek. akinek kedve van beszállni nyugodtan beszállhat.
jah és kisorsoljuk, hogy milyen játék következik, és a szitukat is sok kis papírra írjuk fel, amiket kihúzunk egy dobozból stb.
2009. aug. 15. 10:39
3/7 anonim válasza:
én szinész vagyok vagyis tartozom egy ilyen szinész csoporthoz és mi is szoktunk ilyet játszani tök jó meg nézem a beugrót !!!:) XD
4/7 A kérdező kommentje:
:)
2009. aug. 15. 19:56
5/7 A kérdező kommentje:
én mondjuk csak néha-néha játszok ilyet barátokkal, vagy táborokban, ahol vannak vállalkozó emberek.
szóval azért nem megy olyan profin, mint a beugróban. sőőőőt. :D de imádom
2009. aug. 15. 19:58
6/7 anonim válasza:
én a legjobb barátnőmmel szoktam játszani zsebszöveget vagy váltólázat suliban, utcán, buszon, mindenhol
1. voltam
7/7 anonim válasza:
Mi rendszeresen tartunk ilyen játékokat, nagyjából két hetente. Nem akarom innen kirúgatni magam, de ha érdekel, vedd fel velem a kapcsolatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!