Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha Wow-ba elértem a 85-ös...

Ha Wow-ba elértem a 85-ös szintet mit érdemes csinálni?

Figyelt kérdés
Most húzom a Paladinom, és lassan meg van a Lvl 85, de kezdő vagyok még, és nem tudom mit lehet még csinálni utána, arénázáson, és szakmázáson kívül.

2012. nov. 14. 16:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi:D Neltharion-on vagyok, még a talental kapcsolatban szeretnék kérdezni, ha Protection-ra talentolok, milyen cuccokat, fegyvert érdemes felvenni ?
2012. nov. 14. 16:50
 12/18 anonim válasza:
Egyenlőre hanyagold a protot, tankoláshoz már komolyabb felszerelés/tudás kell, maradj retrin, ott pedig Strengthre hajts mindenekelőtt, nemtudom mennyire tudsz angolul, ha azért megérted, akkor molten fórumon van egy olyan hogy Full Guide List, ott kitudod keresni az összes spec-t(pl retribution, protection stb.) De a lényeg hogy először retri, aztán majd szép lassan gyűlni fognak a tankcuccaid(Amig főleg Staminát, dodge-t, parry-t adnak), és ha azokból összejött már kb egy teljes felszerelés, nah akkor van csak értelme kipróbálni a tankolást :)
2012. nov. 14. 16:52
 13/18 A kérdező kommentje:
és Alchemy-hez csak növényeket kell gyüjteni nem ?
2012. nov. 14. 16:53
 14/18 A kérdező kommentje:
angol tudásom sajna nem nagy:S
2012. nov. 14. 16:54
 15/18 anonim válasza:
Bezony, először fel kell húzni a herbalismot maxra, aztán összegyűjteni a növényeket Alchemyhez, miután maxos az Alchemy, lényegében fölöslegessé válik a herbalism, truegold készítéshez nem kell
2012. nov. 14. 16:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. nov. 14. 17:23
 17/18 anonim válasza:
Egyébként nem csak a truegold gyártással lehet gazdagodni. Én saját karakteremmel a potikból gazdagodtam meg.(Sok kicsi sokra megy alapon.) Azok állandóan kellenek.:)
2012. nov. 15. 08:30
 18/18 anonim válasza:
17es, akkor már több értelme lenne az alapanyagokat eladogatni amik a potikhoz kellenek, egyik sem éri meg Cataclysmon.
2012. nov. 15. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!