Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti ki mellé áltatok a Dragon...

Ti ki mellé áltatok a Dragon Age 2-ben? Mágusok vagy Templáriusok?

Figyelt kérdés

ha lehet azt is írjátok le hogy miért

a válaszokat előre is köszönöm:)

2012. nov. 10. 20:39
 1/4 Lunala ***** válasza:

Én a mágusok mellé álltam. Bár mindkét oldalon vannak problémák, valahogy mégis azt tartottam embertelenebbnek, ahogy a mágusokkal bántak. Végül is főleg azért fordultak Vérmágiához, meg démonokhoz, mert szabadságra, normális életre vágytak.(Már akik nem világuralomra törőek, vagy hataloméhesek) Ergo, ha megtanulnának egymás mellett élni, minden jobb lenne.

!Spoiler!

De egyébként (egyenlőre, amíg ki nem jön a 3. rész) úgy tűnik, az, hogy melyik oldalra állsz, nem nagyon változtat a játék történetének kimenetelében. Cassandra így is úgy is azért kéri Varric-ot, hogy meséljen a hősről, mert szüksége van rá, hogy megállítsa a kitört/kitörni készülő háborút. Illetve mindenképp eltűnik a Bajnok a nagy győzelem után. (Arról persze nem is beszélve, hogy mindenképp meghal Meredith is, meg Orsino is)

!Spoiler Vége!

2012. nov. 10. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Figyelem, Spoiler veszély! Dragon Age Origins és Dragon Age 2 spoiler is megtalálható.

Én mindkettő mellé álltam már, mert mindkettőnek megvan a maga igaza, meg igazából együtt keverték a sz@rt (pontosabban Meredith és Orsino). A DAO és DA2 végigjátszása után egy kicsit mégis inkább a mágusok irányába hajlok, de úgy vagyok vele, mint a DAO-ban Wynn (aki egyébként mágus!): szükség van a templarokra, de egy-két férges alma miatt nem kivágni az egész fát, mint ahogy az Meredith tervezte (Right of Annulment). Orsinot pedig valamilyen szinten még meg is lehet érteni, mert Meredith messzire ment, de mégse vet jó fényt a mágusokra, hogy még a First Enchanter is bloodmage lett a végén. Plusz a kirkwalli templarok fokozottan túlérzékenyek a bloodmagic-re (Meredith amúgy is, plusz még az idol is rátesz egy lapáttal, Cullen meg a fereldeni Circle-ben történt hatalomátvételi kísérlet miatt). Szóval legszívesebben egyik oldalára se álltam volna, de ha már választani kell, a mágusok egy kicsit jobban szimpatizálok, végül is Circle nélkül is meg lehetne oldani a bloodmage és demon problémát valamint taníttatást, csak nehezebb lenne, meg a Chantry-nak jobban tetszik ha teljes ellenőrzés alatt tarthatja a mágusokat (lsd. ha Hero of Ferelden mágus, akkor kérheti hogy enyhítsenek a Circle felügyeletén, amit a Chantry még véletlenül se enged, mindegy hogy a király/királynő mit akar).

Újraolvasva rájöttem, hogy sok az angol kifejezés, úgyhogy azoknak akik nem tudják mi mit jelent, gondoltam egy mellékelek egy kis szótárat (mert nem akartam újraírni, és így gyorsabbnak tűnt :D):

Bloodmage = Vérmágus

Bloodmagic = Vérmágia

Circle = Kör

Chantry = Káptalan

First Enchanter = Főmágus

Templar = Templárius

Hero of Ferelden = Ferelden hőse (a DAO főszereplője, a Kamarás [asszem így lett fordítva])

2012. nov. 11. 09:03
 3/4 anonim válasza:
mágus
2013. febr. 10. 13:37
 4/4 elnyuszko ***** válasza:
mindkét oldalon végig toltam mert van néhány apró kis dolog amit csak az egyik oldalon tudhatsz meg. ha nem is sok de megéri újra végig vinni legfeljebb másik casttal illetve mással kötsz románcot. Én pl.: elsőre szerencsevadászt huztam fel és össze költöztem a kicsi elf mágus, Merilel. másodjára mágust huztam és össze bújtam nem egyszer a kalóz hercegnővel isabellával. (spojler: ennek hála a kunári fő vezzérrel harcólhattam 1vs1-ben)
2013. febr. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!