A Bűbájos mágusok pc szoftvernek van folytatása?
Figyelt kérdés
A cd-n amit vettem lányomnak a játék olyan furcsán ért véget.2011. nov. 1. 21:01
1/7 anonim válasza:
Bocsi hogy megkérdezem de hogy ért véget mert engem meg fagyasztott egy csaj és onnan tovább nem tudok menni és már nagyon sokat gondolkoztam azon hogy mit csináljak ez ellen!!!
2/7 Tarkabarka válasza:
A planetáriumban miután megcsináltam a csillagösszekötős feladatot, megjelenik a gonosz boszi. Először beszél, aztán készülődik a fagyasztós varázslathoz, ekkor már tudok mozogni, láthatatlanná válok és megnyomom a piros gombot, hogy a mozgó föld-hold makett leüsse a boszit. Aztán a térkép a fehér foltra és kész.
3/7 baliskin válasza:
légyszi mondjátok el, hogy az elején a cigány jósnőnél hol van a "piros csont és csillog" izé!
4/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Nálam nem üti le a mozgó makett a boszit...:( Megcsináltam a Föld-Hold makettet, összeraktam a szerkezetet, összekötöttem a csillagokat, jön a boszi, láthatatlanná válok, odamegyek a prios gombhoz, megnyomom, erre a boszi a makettre lő és nem történik semmi. Segítsetek, már én is a fejem fogom, jó ideje szenvedek vele! :) Köszönöm előre is!
5/7 Zsani.01 válasza:
Mindenkinek tudok válaszolni én ugyan is egyszer azt hiszem 8-9 éves koromban végig vittem amikor megjelenik az a csaj akkor láthatatlanak kell válni majd megnyomni a gombot és elfordul és lelehet rakni a kártyát a cigány tábornál piros csont és csillog van ugye a varázs kalap mozgatásnál le kell szedni egy piros bogyót a cigány jósnő Esmeralda táborában majd van egy koponya arról leszedni egy fogat és a macskáról a gyémántot és bele kell tenni a kalapban a helyes sorrendbe piros csont és csillog (piros bogyó,csont fog és gyémánt).
6/7 Tarn Lia válasza:
Nem a planetáriumban ér véget és szerintem nincs folytatása. A kártyát pedig majd a gombok mellé kell majd letenni.
7/7 DenkeDanka válasza:
Nem tudom, hogy történetileg a folytatása-e, de van egy olyan, hogy Schoolmates: The Mystery of the Magical Bracelet. Itt is ugyanaz a három főszereplő van, de ennyit tudok róla, mert nem játszottam vele. Magyarul nem tudom, van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!