Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb?

Melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a legjobb lövöldözős játék. Nekem nagyon tetszik a Crysis 1. jó az ízlésem?
2012. nov. 8. 22:45
1 2
 1/11 anonim válasza:

cod2,cod4, most nekem battlfield 3

trélere:

http://www.youtube.com/watch?v=YQiVNE7TMK4&feature=BFa&list=..

2012. nov. 8. 22:53
 2/11 A kérdező kommentje:
A cod 4-et játszottam, és attól felfele. De a 2-őt még nem láttam. A bf3 szar. He mág nem játszottad, akkor sok jónól nem maradzál ki. Szerintem a játékok lényege az nem az hogy szétverjük a házat mérgünkben, hanem hogy élvezzük. Nem?
2012. nov. 8. 23:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Jóból. és maradtál.. BOCS AZ ÍRÁSÉRT, sötét van.
2012. nov. 8. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Battlefield 3 a legjobb szerintemis.

de 2éve mikor megjelenet nagyon tetszett a Black OPS is.

2012. nov. 9. 10:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan hogy legjobb lövöldözős játék olyan nincs max olyan ami személy szerint neked tetszik.Ha tényleg az lenne kb:annyian vennék meg mint az Xbox360 68 millióan de nem így van.
2012. nov. 9. 10:46
 6/11 anonim ***** válasza:

legjobb lövöldözős játék hm:

cod1,2,4,5,mw2,bo,mw3 mindegyiket imádtam, battlefield 3 úgy szintén crysis;cs undorító mindegyik

2012. nov. 9. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:
na a counter strikeot ne szóld le mert rohast jó
2012. nov. 10. 21:54
 8/11 A kérdező kommentje:

Barátom a Crysis 1 - be mi az undorító?

-Szép grafika (még azóta sem láttam olyan játékot, aminek lenne olyan szép "víz grafikája, környezet levél stb")

-jó játékmenet, nem kell egy tárat bele lőni a fickóba, és maga az egész játék modern.

2012. nov. 11. 00:56
 9/11 A kérdező kommentje:

A NAGY battlefield 3-at meg végig untam....

főleg a vadászgépes és a tankos jeleneteket...

az a játék egy tévedés, mert ha már van lába a srácnak benne , akkor má' mér nincs árnyék??

2012. nov. 11. 00:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért nincs árnyék mert felkéne rakni a grafikát maximumra , és voálá , amúgy nekemse tetszett az egész singleplayer , viszont a multija kvajó :D

Látszik hogy erősen multira épített játék .

2012. nov. 11. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!