Haaat kérdése:
Mekkora 3D LED tv-t lehet kapni 100 000Ft alatt, és melyik a legjobb választás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
100 000Ft alatt mekkora és milyen 3D LED tv-t érdemes venni?
Van egy 12 éves kis 50 centis tévém és itt az ideje a cserének. :)
Úgy gondoltam, hogy ha már csere, vagyünk 3D-t, de azért ne legyen túl drága.
2012. nov. 4. 14:42
1/4 anonim válasza:
Hát 100k alatt nagyon kevés 3d tv kapható. Az ÉN! véleményem szerint nem érdemes eleve 3d tv-t venni(főleg nem 100k alatt). Ezek vagy kicsi képátlójúak, vagy elég szar a 3d képük. Ha mindenképp akarsz venni akkor használtan vedd, vagy 200k körül mert azok már jobbak. Szerintem inkább vegyél egy full hd tv-t.
2/4 anonim válasza:
Nekem is 3d tévém van! Ha havonta egyszer nézek rajta valamit 3d-ben az elején még érdekes volt!
Amúgy ha nagyon szeretnél 3d tévét akkor az LG-nek ha jól tudom van egy 23 és fél colos 75ezerért!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. nov. 4. 15:17
4/4 Skynet2042 válasza:
én a helyedbe inkább egy projektort vennék mert az is ugyan annyi között mozog mint a tv és sokkal nagyobb képet ad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!