Xbox Live: hogy műküdik ez az egész?
Figyelt kérdés
Tehát elvileg elő kell rá fizetni, annyit tudok. De hogyan, hol, mennyibe kerül? Havonta kell?
Így az alapoktól kezdve elmagyarázná nekem valaki? Most vettem xbox360-at, előtte csak PS1-em volt(12 éves), azzal játszottam mostanáig, abban nincs ilyen funkció :D
2012. nov. 6. 19:58
1/7 anonim válasza:
azt hogy hogyan és hol azt nem tom, de 8000 ft és havonta
2/7 anonim válasza:
Nem havonta, hanem egy évre 8000-9000 ft. Van egyébként ingyenes is, szóval nem feltétlenül kell rá előfizetni. Új xbox vásárlás esetén amúgy 1 hónap ingyen goldot kapsz. A goldért kell fizetni, ezt a legegyszerűbb feltőtőkártyákkal intézni. A legolcsóbb megoldás a livekodok.com, de ehhez banki átutalásra van szükség, amit nem hiszem, hogy 12 évesen tudnál intézni. Esetleg a szüleid. Ilyen feltöltőkártyát egyébként tudsz venni konzolboltokban. A gold tagság előnye, hogy tudsz vele multiplayert játszani online, valamint ha nem Magyarországra regisztrálsz, hanem mondjuk angliába, amit amúgy erőteljesen ajánlok, akkor jön még hozzá youtube, internet explorer, több játék és dlc a marketplace-en, partychat, akciók és demók 1 héttel korábban jönnek. Ingyenes tagsággal ezek nincsenek. Szóval a feltöltőkártyát még hagyd, egyelőre regisztrálj be, ha új a gép, úgyis kapsz hozzá 1 hónap ingyen goldot. Utána majd ráérsz kártyázni, ha az lejár.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Második. Nem ő 12 éves, hanem a PS1..
5/7 anonim válasza:
Nekem egyszerű volt, INGYEN egyszerűen csak kell hozzá (olyan dolog ami pl 10-15 m-re érzékeli a NETET ha jól tom ilyen a wi-fi) meg csak kell egy kis angol nyeltudás meg ha jól tom regisztrálni kel ide: [link] ide kell regisztrálni és xbox-on bejelentkezni, és még a főmenüben kéne olyanak lenni hogy connecting xbox live, szóval a LIVE INGYENES CSAK SZÓLÓK MERT NEKEM AZ VOLT CSAK INTERNET KELL !!!. És ha van valami gond még akkor megpróbálhatok segíteni :)
6/7 anonim válasza:
És azt elfelejtettem írni hogy a GOLD kerül pénzbe !
7/7 anonim válasza:
Pontosan.. nekem is wi-fi vel van net, ettől függetlenül ez nem GOLD, amivel lehet multizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!