Xbox 360-on hogy lehet a RÉGI dashboardot telepíteni? Mert a LIVE miatt (Első fellépés) telepítette az ÚJAT (METRO) és az nem kell nekem. Átláthatatlan az egész.
Figyelt kérdés
Meg lehet valahogy oldani? Vagy nem lehet valahogy törölni ezt? Mert ez az új Metro nagyon szokatlan... A régi sokkal jobb. http://www.youtube.com/watch?v=AVd73JURx3U Na ilyen van most! Ezt telepítette mikor felléptem a LIVE-ra ELŐSZÖR. És, ez az új förmedvény fogadott... Valami megoldást nyújtsatok légyszives nekem hogy lehet visszaállítani a régit... Mert ez... Ja, és mikor beakartam lépni az APP-ba, miért nem fogadta el az email címeme a kezdeti beállításoknál? így nem tudom használni most rajta amit akarok neten... Nem fogadja el... Oda CSAKIS HOTMAILOS email címet fogad el? Mást nem? ÉS ilyen lesz egy idő után mindenkinek nyugtassatok meg mármint ez az új (METRO dashboard ugye? ... Köszönöm előre is! :)2012. márc. 21. 14:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!