A Sims 3-ban hogy lehet temetést szervezni és milyen díszítést válasszak?
hát... én nem szoktam temetést rendezni. múltkor például a hapika meghalt ( R.I.P. ) és ugye jött a kaszás meg minden, és mindez a házban történt.
utána rámentem az építkezésmódra és megfogtam a sírját, házon kívülre húztam, mert már jóelőre csináltam nekik egy kis konkrét házi temetőt. oda letettem.
az élő módban mindenki meggyázsolta, leültek a temetői padra, sírtak.
még én is megkönnyeztem.
Telefon/buli rendezése/temetés
Díszítés: ha külső helyszínen tartod a bulit(temetőben)akkor nem kell dísz.De vidd magaddal a sírkövet,hogy lerakd a temetőben.Díszítheted a sírt (közösségi telken)ha beirod a csalásmenübe(ctrl+shiht+c):
testingcheatsenbled true majd a temetőben shifttel katt a földre,és katt az építkezés ezen a telken-re.(én körbekeríteettem,raktam le padot,virágokat)
ha otthon szeretnél:
Bent: én csináltam egy új szobát,azt befestettem feketére.Aztán leraktam pár rózsát,középre egy fekete asztalt,rá az úrnát.Leraktam pár nyomasztó képet,a simről készült képeket.
Kint:Hátul körbekerítettem a sírt,leraktam virágokat,padot
szobrot(kiegészítővel szökőkutat)Nagyon szép lett mind a három helyen.:)
Csalókód: nabledenture thet non ewred
NE HIDD EL! VICCES KEDVEMBEN VAGYOK! XD
hülye vagy te..-.-
Miért kell egyből lehülyézni a másikat? Ő semmi rosszat nem mondott rád..
Tipikus magyar.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!