Hogy Lehet a The Sims3 ban a simseknek Esküvőt szervezni?
Figyelt kérdés
Sims32011. dec. 29. 18:01
1/9 anonim válasza:
először is megkéri az egyik sim a másik kezét. Azután ---> telefon ----> buli szervezése: ott kiválasztod az esküvő/mennyegző opciót, hogy hány órakor legyen és milyen ruhaviseletben mennyenek. Ha megérkeznek a vendégek, a jegyespárnál a romantikus lehetőségben kiválasztod a házasodjanak össze (vagy valami hasonló) opciót. És amíg ők felhúzzák a gyűrűket, a tömeg ujjong és rizzsel dobálják őket.
2/9 anonim válasza:
Először is jegyezzék el egymást. Utána a telon: bulirendezést kiválasztod. Azt hiszem ugy van benne hogy mennyegző.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eljegyzés az megvan és ruhát hogy lehet a csajnak??
2011. dec. 29. 18:09
4/9 anonim válasza:
Az az elegáns(öltözet) lesz azt hiszem. Tervezd meg az öltőzékét a szekrénynél;)
5/9 anonim válasza:
lányra kattintasz---> öltözzön át és kiválasztod az elegáns viseletet. vagy rámész a szekrényre, és ott arra, hogy öltözék tervezése és kiválasztod a menyasszonyi ruhát (vagy amit akarsz).
7/9 anonim válasza:
igen, csak nem láttam, hogy válaszoltál. Mert mikor elkezdtem írni a válaszomat, akkor még nem volt ott semmi. Szóval nem direkt ismételtem meg a szavaidat.
9/9 A kérdező kommentje:
már megvanköszi :D
2012. jan. 1. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!