Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraft-ban hogy...

World of Warcraft-ban hogy lehet cuccokat átküldeni egyik karaktertől a másikhoz?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Mailben , de csak olyat ami nem soulboundolt.
2012. nov. 3. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt már tudom de az érdekelne, hogy hogyan küldjünk mail-ban (vagy legalább azt, hogy kinél vagy minél) ?
2012. nov. 4. 13:35
 3/4 anonim válasza:

Nem értem pontosan a kérdést.

Cuccot átküldeni csak azonos szerveren lévő karaktereidnek lehet. Twink (heirloom) cuccot a játék postarendszerével egyaránt át tudod küldeni az alis és hordás karaktereidnek (adott szerveren belül). Ezt amolyan "szerver bound" cucc. Más tárgyak esetében hordástól hordának, alistól alisnak tudsz küldeni, és ahogy az előző választ adó írta, csak olyat ami nem soulbound-os! De! Ha elmész egy goblin városba (Gadgetzan, stb...), felteszed az AH-ra a cuccot egy alis karakterrel, akkor a hordás karaktereddel visszalépve, ugyanott(!) ki tudod vásárolni. Így pénzt is lehet gyakorlatilag küldeni.

Kimerítő voltam? :)

2012. nov. 5. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
TEhát sztem én értem a kérdést: a kocsmák előtt vannak mailboxok (postaládák) arra jobb klikk. a felső a címzett, alatta a tárgy aztán a szöveg. Alatta van 12 kocka ahol mindent elküldhetsz kivéve a soulboundokat. a "send money"nál pedig mellette még pénzt is külldesz. Ha a "COD"t jelölöd be, akkor aki átvenné (pl. üzletfél) az általad a mezőbe beírt összeget kell hogy kifizesse, hogy átvehesse a küldött dolgokat. A küldött dolgok és a mail is 30 napig tárolódik, utánna törlődik. A címzett ugyanigy mailboxból tudja kivenni a dolgot amit küldtél.
2012. nov. 6. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!