Mi a különbség a PS3 és az Xbox között?
Szeretnék vásárolni VAGY ps3-at, VAGY xbox-ot, de nem tudom melyik a jobb/rosszabb és hogy mennyivel.
Olyan válaszokat szeretnék, amiben megfogalmazzátok a konzolok előnyeit és hátranyait IS.
Meg hogy ha a PS3 a jobb, akkor PS3, vagy a PS3 Slim ; Ha az Xbox a jobb, akkor Xbox vagy Xbox + Kinect?
Idézet a fórumból.
"Ne beszélj már zöldségeket! Ha fullHD megjelenítőd van, annak a felbontása 1920x1080 pixel. A PS3 játékok 95%-ban csak 720p-ben, tehát 1280x720-as felbontásban (vagy még kisebben futnak). Ha a fullHD megjelenítőd nem skálázná fel automatikusan a PS3 által ráküldött 720p jelet, akkor a TV közepén látnád futni a játékot 1280x720 pixelben, körben meg fekete sávok lennének. Ekkor futna natív felbontásban, felskálázás nélkül a játék.
Az egy dolog, hogy Te a PS3-ról natív 720p jelet küldesz rá a fullHD TV-re, meg az is egy dolog, hogy a TV ekkor átvált 720p módba (és azt írja ki, hogy 720p60Hz - ez csak egy visszajelzés neked, hogy ilyen jelet kap), de ettől még a teljes képernyőt kitölti a tartalom, ergo felskálázza az 1280x720-at a saját, 1920x1080-as natív felbontására. A TV beépített skálázóelektronikája ezt megteszi 576i felbontásból is és 720p-ből is, sőt, mindenből, ami nem 1920x1080 felbontású.
Szóval az eredeti kérdésre visszatérve: minden forrás azon a panelen néz ki a legjobban, aminek a NATÍV felbontása megegyezik a forráséval. Ezért mondható, hogy adott esetben egy 720p PS3 játék akár jobban is nézhet ki egy HD-Ready készüléken, mint egy fullHD-n. Más kérdés, hogy már olyan jók a felskálázó elektronikák a fullHD készülékekben (mondjuk ezt gyártója és típusa válogatja), hogy nem igazán lehet észlelni a különbséget. Amúgy emlékeim szerint a PS3 is beállítható felskálázásra."
ps3
-ingyen multi
-töltős joystik
-több exluzív játék
plusz bizonyíték ez itt: [link] és még valami én ezt úgy írom hogy van xbox360 is
Ez szerintem mindent elmond lehet akármilyen erős a PS3-rom mivel bonyolult rá a fejlesztés nem nagyon foglalkoznak vele a multiplatform játékok szebbek Xbox360-on,és nem régi játékokról van szó.Belinkelhetnék jó párat de ez a 2 játék bőven bizonyítja amit írtam.Sőt még az is látható hogy a PS3 a 30 FPS-t sem képes stabilan tartani szóval erről ennyit.
http://www.youtube.com/watch?v=Q1u77Hk30UQ
#13.
Ingyen multi: annak megfelelően nem is ér sokat, volt, hogy hetekig nem lehetett játszani.
Töltős joystick: az Xboxé elemes, ha az valakinek nem felelne meg, 4000-ért kaphat hozzá akkumulátort és kábelt. (Egyébként abba meg ne menjünk bele, hogy az Xbox kontrollere hányszor jobb, mint a PS3-é.)
Több exkluzív játék: ezzel nem vitatkozom, de meg lehet lenni nélkülük.
Mellesleg teljesen mindegy, hogy hardverileg melyik az erősebb, ez nem PC, pont az a lényege, hogy akármilyen játékot beleteszel, futni fog rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!