Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lesz ha bukom a Darkorbit...

ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ kérdése:

Mi lesz ha bukom a Darkorbit botot?

Figyelt kérdés

2012. nov. 1. 17:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy mi a következménye? Mi lesz a karimmal?
2012. nov. 1. 17:37
 2/6 classfm ***** válasza:

Pontos következményeket meg tudod nézni a Do bibliában .De egyébként ha észrevesznek(és vagy olyan szerencsés hogy nem szednek ki)akkor bekerülsz egy bizonyos nyilvántartásba és jósok mindent elvesznek a karidból pl 50% tp hozzáteszem ezt nem tudom de szerintem attól is függ hogy kiszednek e hogy mennyi előnyt szereztél magadnak tisztességtelenűl.

(Most lépet érvénybe az új bot szűrőjük)

Egy linket tudnál adni hogy honnan van a bot

2012. nov. 2. 16:36
 3/6 Rózsa Bence válasza:
Én tudom kitiltanak és csak más szeron tudsz bejelentkezni :/
2012. dec. 21. 14:54
 4/6 anonim válasza:

Először figyelmeztetés képpen csökkentik az életerődet, és ha ezek után is folytatod, akkor BANN.

Ne csalj. Úgyis lebuksz. =)

2013. jan. 10. 20:32
 5/6 A kérdező kommentje:
:)
2013. jan. 11. 16:03
 6/6 anonim válasza:

Első lépcső:

Az account zárolásra kerül egy napra. 24 óra után a felhasználó kap egy KAPTCHA kódot, amivel ismét be tud lépni. További büntetések:

20% TP levonás.

10% becsületpont levonás.

33% kredit levonás.

100% jackpot euro levonás.

100% GG extra energia levonás.

A KAPTCHA kód megadása utáni 7 napon keresztül az account tulajdonosa bónuszdobozt csak 30 másodpercenként vehet fel.

Második lépcső:

Az első lépcső után ismét kiszűrt felhasználók. 7 nap kizárás, a büntetés letellte után egy KAPTCHA kóddal lehet visszalépni. További büntetések:

50% TP levonás.

50% becsület levonás.

50% kredit levonás.

100% jackpot euro levonás.

100% GG extra energia levonás.

A KAPTCHA kód megadása utáni 30 napon keresztül az account tulajdonosa bónuszdobozt csak 60 másodpercenként vehet fel.

Harmadik lépcső:

A második lépcső után ismét kiszűrt accountok azonnali hatállyal és véglegesen ki lesznek zárva.

2013. febr. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!