Lenne egy hatalmas gondom a darkorbit játékban? (többi lent)
Figyelt kérdés
NA szóval engem bannoltak a játékból a botosok elleni harc miatt! én szeretnék létrehozni egy erős csapatot akik szembe tudnánk szálni a botosokkal ez egy klán lenne minden megbizóból csak egy probléma van nekem kéne egy közepesen erős kari én bescületeses vagyok nem ellopni akarom hanem társulni megigérem hogy nem rontom le csak kérlek valaki társuljon valaki tudna adni egy karit? velem ismétlem nem lopom el és nm kell hogy nagyon erős legyen előre is köszönöm akik azt hiszik be akarom őket csapni azok ne is irjanak2012. okt. 25. 14:30
1/5 anonim válasza:
név: hazudsz
Jelszó: nemadomakarim
2/5 A kérdező kommentje:
nem hazudok de ha nem hiszel nekem sajnálom
2012. okt. 30. 14:21
3/5 anonim válasza:
-.- nem értem hogy nem ég le a pofátok.
4/5 A kérdező kommentje:
akk ne küldjetek gondolom mind a két kommentelő bottiszta
2012. nov. 5. 14:46
5/5 anonim válasza:
Ennek bizti sokan bedőlhettek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!