Kinek, hogy tetszenek az új brit tankok a World of Tanks-ban?
Amúgy utána néztem a az "üstökösnek". Sajnos sokan eléggé negatívan állnak ahhoz a tankhoz. Bár a való életben talán megállta volna a helyét a német gépek ellen(ha jól tudom soha sem látták ellenséges tank ellen.) Leírok egy pár dolgot a játékbeli Comet-ról.
1. A páncélzata kb 12mm-el vastagabb a Cromwell-nél. Ez sajnos édes kevés egy párduc ellen.(Már ha párduccal rak össze)
2. A top fegyvere egy 17 fontos 77mm-es ágyú. Nos a wot-os srácok elég alaposan utána nézhettek az ágyúnak mivel nincs semmi lényegesebb különbség a 77mm-es ágyú és a 75mm-es HV(High Velocity/Nagy sebességű) ágyú között. Volt szerencsém a játékban kipróbálni a 75mm-est és sajnos nem olyan hű de szuper. (Pl volt hogy párducot szemből eltaláltam és összesen 1%-ot vesztett az élet erejéből holott az ágyú paraméterei szerint legalább 90% alá kellet volna vinnie.)
3. A comet lassabb a cromwell-nél és nem annyira manőverezhető.
4. Gyakoriak nála a motor kigyulladások.
5. Mivel tier-7-es a tank ezért gyakorta rak össze nagyobbakkal akik ellen sokszor semmi esély sincs
Kb ennyit tudok a comet-ről mondani. Mint láthatod nekem semmilyen jó tapasztalatom nem volt vele, de ha neked tetszik próbáld ki, mert szép tank de semmi több nincs benne mint mondjuk a cromwellben sőt a comet a játékban egyfajta "vissza fejlődés", egy üres lyuk amin inkább túl kéne lépni. Remélhetőleg a következő verzióban javítanak rajta és vagy a páncélt vagy az ágyút megemelik.
Itt van is egy viszonylag jó értékelés róluk: http://www.youtube.com/watch?v=jmBW0mhhBeA&feature=plcp
Mármint a brit közepes ágról.
néhány tank jó
általában az ágyújuk jó.de a páncélzatuk annyira nem jó.de nem papírpáncélzat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!