Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek, hogy tetszenek az új...

Kinek, hogy tetszenek az új brit tankok a World of Tanks-ban?

Figyelt kérdés
Meg persze az új prém gépekről is jöhetnek vélemények.

2012. okt. 31. 15:19
1 2
 11/16 soldierdan ***** válasza:

Amúgy utána néztem a az "üstökösnek". Sajnos sokan eléggé negatívan állnak ahhoz a tankhoz. Bár a való életben talán megállta volna a helyét a német gépek ellen(ha jól tudom soha sem látták ellenséges tank ellen.) Leírok egy pár dolgot a játékbeli Comet-ról.

1. A páncélzata kb 12mm-el vastagabb a Cromwell-nél. Ez sajnos édes kevés egy párduc ellen.(Már ha párduccal rak össze)

2. A top fegyvere egy 17 fontos 77mm-es ágyú. Nos a wot-os srácok elég alaposan utána nézhettek az ágyúnak mivel nincs semmi lényegesebb különbség a 77mm-es ágyú és a 75mm-es HV(High Velocity/Nagy sebességű) ágyú között. Volt szerencsém a játékban kipróbálni a 75mm-est és sajnos nem olyan hű de szuper. (Pl volt hogy párducot szemből eltaláltam és összesen 1%-ot vesztett az élet erejéből holott az ágyú paraméterei szerint legalább 90% alá kellet volna vinnie.)

3. A comet lassabb a cromwell-nél és nem annyira manőverezhető.

4. Gyakoriak nála a motor kigyulladások.

5. Mivel tier-7-es a tank ezért gyakorta rak össze nagyobbakkal akik ellen sokszor semmi esély sincs

Kb ennyit tudok a comet-ről mondani. Mint láthatod nekem semmilyen jó tapasztalatom nem volt vele, de ha neked tetszik próbáld ki, mert szép tank de semmi több nincs benne mint mondjuk a cromwellben sőt a comet a játékban egyfajta "vissza fejlődés", egy üres lyuk amin inkább túl kéne lépni. Remélhetőleg a következő verzióban javítanak rajta és vagy a páncélt vagy az ágyút megemelik.

2012. nov. 11. 12:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát ez így elsőre nem hangzik jónak, de szerintem attól függ leginkább, hogy kinek a stílusához mi passzol. Én pl régen az M3 Lee-ről azt hallottam, hogy rossz és sokan szidták így tartottam tőle, hogy mi lesz, de aztán nekem nagyon bejött. Remélem a Comet-el is így lesz. Ki kell próbálni elvégre azért van :D Amúgy a Comet került harci bevetésre. 1945 áprilisában Uelzen közelében infravörös érzékelőkkel ellátott Párducokkal csaptak össze és bizony alulmaradtak az Üstökösök. Amúgy köszi még egyszer az infókat.
2012. nov. 11. 16:55
 13/16 soldierdan ***** válasza:
Nincs mit. Amúgy nem nem is tudtam, hogy bevetették őket. Mondjuk érthető, hogy infravörössel felszerelt párducok ellen sok esélyük nem volt, de nem is arra alkották meg azokat :).
2012. nov. 12. 15:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Amúgy majd az új kínai tankokról is jöhetnek majd vélemények. Így előre is akár :) : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i6umf..
2012. nov. 18. 23:30
 15/16 A kérdező kommentje:

Itt van is egy viszonylag jó értékelés róluk: http://www.youtube.com/watch?v=jmBW0mhhBeA&feature=plcp

Mármint a brit közepes ágról.

2012. nov. 19. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:

néhány tank jó

általában az ágyújuk jó.de a páncélzatuk annyira nem jó.de nem papírpáncélzat

2013. jan. 23. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!