Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek, hogy tetszenek az új...

Kinek, hogy tetszenek az új brit tankok a World of Tanks-ban?

Figyelt kérdés
Meg persze az új prém gépekről is jöhetnek vélemények.

2012. okt. 31. 15:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszenek maradok a német tankoknál
2012. nov. 2. 15:51
 2/16 soldierdan ***** válasza:
nekem bejönnek a britek. Már van egy Crusader-em. Gyorsak és jó a fegyverük, viszont cserébe papír páncéljuk van és ha leállsz velük egyből szét kapnak.
2012. nov. 2. 16:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Én is próbálgattam őket és az MK-I az nem nagyon jött be. 3-ig elvittem mindegyik águkat és volt ami bejött volt ami nagyon nem. Pl a Valentine ág szerintem nagyon jó és a Valentine-t is megvettem és szerintem egy perfekt masina. Összességében nekem is tetszenek.
2012. nov. 2. 23:34
 4/16 anonim ***** válasza:

Utálom őket.. nem szeretek velük szembekerülni sokszor szétkapják a kedvenc kis luchsomat:( Amúgy meg nem tűnnek nagy számnak. Pár tankjuknak elég jó lövege van, de ennyi. Nem mozgékonyak, a páncéljuk se nagy szám.

A pz4 schmalturm meg rohadjon meg.. nemtudom sebezni az ódalát kv-1el xD na majd ha meglesz a kv-1s.

2012. nov. 3. 17:19
 5/16 anonim ***** válasza:

a páncéljuk mintha nem is lenne!!!!

ám de a Churcill I az állat! már megvan rá a jó ágyú :)

2012. nov. 4. 00:46
 6/16 soldierdan ***** válasza:
Azért az nem teljesen igaz, hogy nem mozgékonyak. A WOT fórumán rengetegen dicsérik a cromwell tank(tier 6)sebességét. Azért ritka a 6. kategóriában a 64 km/h sebesség, plusz még a lövege is jó. Viszont az teljesen igaz, hogy papír páncéljuk van.
2012. nov. 4. 10:10
 7/16 A kérdező kommentje:
M10-es Párduccal meg SU-122-44-el már találkoztam és sikerült is elintéznem őket. Szerintem nem nagy cuccok. Pz-IV Schmalturm-al egyszer kerültem össze igaz a pálya másik két végében harcoltunk szóval nem csatáztam vele. Amúgy a briteknél a közepes vagy a nehéz ág jobb szerintetek? Crusader meg Churchill I-es ki van fejlesztve csak nemtom melyiket vegyem inkább meg.
2012. nov. 4. 22:23
 8/16 soldierdan ***** válasza:
Én csak a közepes ágról tudok írni (van egy Cromwell-em). Ha erre az ágra mész akkor készülj arra, hogy ezek a tankok alapból nem valami ütősek, páncél nulla, nagyon sebezhetőek. Lassan én is kifejlesztem teljesen a Crom-ot de inkább azt mondom, hogy szerez egy kis szabad tapasztalati pontot mielőtt megveszed őket.
2012. nov. 6. 18:49
 9/16 A kérdező kommentje:
Én nekem a Comet nagy kedvencem (a valódi háborús) szóval azt szeretném kifejleszteni. Ha jól néztem a Churchill I-essel ki lehet fejleszteni azt a 75mm-es Vickers ágyút ami a Cromwell-en is a csúcs szóval akkor szerintem a Churchill-t fullosra viszem és csak utána veszem meg a Crusadert. Köszi a tippet :)
2012. nov. 6. 20:32
 10/16 soldierdan ***** válasza:
nincs mit :)
2012. nov. 7. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!