Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A rendszerkövetelmény igaz...

A rendszerkövetelmény igaz ennél a játéknál?

Figyelt kérdés

A teljes oldalt nem linkelem be, mert sok játék van rajta. De a Soul Calibur 2 (2003) "PC" játékról van szó. A Repack tartalmaz egy PCSX2 v 0.9.9.5088 emulátort is.

A követelmény:

Processzor: Intel Core 2 Duo 3 Ghz

RAM: 2GB (4GB for Vista and Seven)

szabad hely a HD-nek: 3,67 GB

VGA: NVIDIA GeForce 9800GT 512 Mb (for the game on Direct3D11 support)

Sound Card: DirectX 9.0c

Képek: [link]

[link]

Közben kitalálhattátok, hogy a játék egy orosz oldalról származik.

2012. okt. 30. 16:53
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Nem. 20-30 FPS-el nem lehet jól játszani játékot. Hiszed vagy sem de a Naruto 20-30 FPS-el játszható. Én is már több éve használok emulátort (2008 óta, mikor vettem ezt a gépet) már szinte több 100 emulátort használtam pl: Nintendo 64, Nintendo Entertainment System, Super Nintendo Entertainment System, Sega Genesis, Sega Master System, Sega Saturn, Sega Dreamcast, Nintendo Wii, Nintendo GameCube, Playstation, Playstation 2, Xbox [Sima Xbox, nem a 360] sőt még mobil emulátort is használtam. Az eredeti kérdésre válaszolva a játék csak PS2-re és a Nintendo GameCube-ra jelent meg, ezer nincs gépigénye. Az a gépigény csak azt jelenti hogy kb. milyen géppel lehet jól futtatni a PCSX2 emulátort és a Soul Calibur 2-t.
2012. okt. 31. 17:45
 42/52 anonim ***** válasza:
hát én még akkor is a pcsx2 mellet voksolnák le mivel azon tapasztaltam szép fpseket
2012. okt. 31. 18:02
 43/52 A kérdező kommentje:

igen mert a dolphin fos 2 magos gépeken ez az igazság jobban jársz psx2 emuval szerintem elég jó a grafja is meg a játék élmény 60 fps király volt de még 2 en is játszottunk vele ugy már olan 35-45 volt az fps de nem volt rossz még az sem :)

Itt be volt linkelve egy psx2 emu, amit letöltöttem. Viszont nem volt benne BIOS. Ezt írtas ki, hogy védett tartalom, ne szedjük le az internetről, hanem a saját PS2-es gépünkből másoljuk ki a BIOS-t.

2012. okt. 31. 18:07
 44/52 anonim ***** válasza:
de ha nem értesz hozzá nézd meg youtubon biost a legtöbbnél be kell msáolni de még mindig nem fogtad fel hogy integrált vga-n nem hogy psx2 nem fut de még alap pc játékok is akadoznak
2012. okt. 31. 18:10
 45/52 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a Soul Calibur első része a megjelent PS1-en, csak nem Soul Calibur a neve hanem Soul Edge (az USA-ban, Európában és Ausztráliában Soul Blade néven jött ki, csak japánban jött ki Soul Edge néven), az PS1 emulátorral gyönyörűen futna nálad. A PS1 emulátorok vannak a legjobban megcsinálva. De megjelent Sega Dreamcast-ra is csak akkor már Soul Calibur néven. Van Dreamcast emulátor is, de az nem tudom hogy futna nálad.
2012. okt. 31. 18:20
 46/52 anonim ***** válasza:
te amúgy hány éves vagy 12-13 ?
2012. okt. 31. 18:21
 47/52 anonim ***** válasza:
Neked az nem mindegy? Amúgy én több választ már nem írok, mivel a kérdést már meg válaszoltam! Nem is egyszer!
2012. okt. 31. 19:11
 48/52 anonim ***** válasza:
jolvan én is megválaszoltam biztos kis gyerek vagy ilyen játékokal játszol pff
2012. okt. 31. 19:17
 49/52 anonim ***** válasza:
Nem vagyok kisgyerek! Csak szeretek a RETRO játékokkal játszani. Amúgy a Dishonored-el, Amnesia: The Dark Descent Extended Edition-al, Grand Theft Auto IV Complete Edition-al, Need For Speed Most Wanted-el (2012-es), Call of Duty Modern Warfare 2 és a World of Warcraft-al játszok ha érdekel.
2012. nov. 1. 08:39
 50/52 anonim ***** válasza:
hát ha már wowozol akk k**va nagy kocka lehetsz én nem játszok ienekkel csak cod4 multi azt off hehe :D
2012. nov. 1. 09:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!