Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A rendszerkövetelmény igaz...

A rendszerkövetelmény igaz ennél a játéknál?

Figyelt kérdés

A teljes oldalt nem linkelem be, mert sok játék van rajta. De a Soul Calibur 2 (2003) "PC" játékról van szó. A Repack tartalmaz egy PCSX2 v 0.9.9.5088 emulátort is.

A követelmény:

Processzor: Intel Core 2 Duo 3 Ghz

RAM: 2GB (4GB for Vista and Seven)

szabad hely a HD-nek: 3,67 GB

VGA: NVIDIA GeForce 9800GT 512 Mb (for the game on Direct3D11 support)

Sound Card: DirectX 9.0c

Képek: [link]

[link]

Közben kitalálhattátok, hogy a játék egy orosz oldalról származik.

2012. okt. 30. 16:53
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
amit meg leirnak nem mindig teljesen úgy van !
2012. okt. 31. 10:45
 32/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. okt. 31. 15:17
 33/52 anonim ***** válasza:
Érdekes nálam a 2 magos 3,11 GHz-es AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ processzorommal és az nVIDIA GeForce 9500GT OC 512 MB-os videokártyával, 1GB DDR2-es 1066MHz-es RAM-al és akkor még Windows XP PRO SP3-al (már egy ideje Windows 7 Ultimate SP1 x86-ot használok mivel XP-n nem működik a DirectX 10 és így nem tudtam játszani a Just Cause 2-vel) szaggatás nélkül vitte a Dolphin emulátor a Soul Calibur 2-t, a Naruto: Clash of Ninja 2-t, a New Super Mario Bros. Wii-t, a Naruto Shippuden: Dragon Blade Chronicles-t és a Naruto Shippūden: Gekitō Ninja Taisen! Special-t. Igaz utóbbival keveset játszottam mivel japánon kívül máshol nem jelent meg és nem tudok japánul XD De mindegyik játéknál bőven megvolt a 60+ FPS. Már használtam a PCSX2 emulátort is. Azzal kipróbáltam a Grand Theft Auto: Vice City Stories-t, a Soul Calibur 2-t és a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5-t. Az első kettő 10-20 FPS-el szaggatott, utóbbit 20-30 FPS-el és a PCSX2 0.9.8 emulátorral sikerült 100%-ra kitolni. Igaz csak úgy hogy játék közbe néztem róla a YouTube-on végigjátszást. Még anno fel is töltöttem a 100%-os mentésemet a Rapidshare-ra és róla egy videót a Youtube-ra, csak egy idő után törölték a mentésemet a Rapidshare-ról és én meg töröltem a YouTube-ról a videómat. Amúgy elsőnek a PCSX2 emulátorral próbáltam ki a Soul Calibur 2-t, de mivel 10-20 FPS-el játszhatatlan volt, ezért inkább kipróbáltam és végigjátszottam Dolphin emulátorral. Amúgy a Dolphin emulátorral a GameCube-os játékokon kívül a Wii-s játékokkal is tudsz játszani.
2012. okt. 31. 16:24
 34/52 anonim ***** válasza:
Az előbb lehagytam hogy a Mario Kart: Double Dash!! is megvolt és az is tökéletesen működött.
2012. okt. 31. 16:30
 35/52 anonim ***** válasza:
20-30 fps az nagyon nem játszható emuban, ember nállam pcsx2 2 magos procin 4 gb ddr3 ramal geforce gt520 1gb videó karival ment 60 fpsben a Dragon Ball Z Budokai 3. dolphinon megprobáltam ugyan ezt a játékot 25-30 fps játszhatatlan élvezhetetlen sz**r volt az egész szval maradjunk anyiban hogy a pcsx2 erős 2 magos proival 4 gb ramal meg egy aránylag nem rossz 1 gb-s videó karival teljesen játszható a dolphinoz izmosabb gép kell hogy 60 fpseket kapjál 2 mag ott kevés meg nem árt legalább egy hd 4850 -es vga vagy erősebb szevasz!
2012. okt. 31. 16:35
 36/52 A kérdező kommentje:
Igen. Előbbi: Dragon Ball Z Budokai 3. Én is letöltöttem spanyol nyelven, és úgy volt írva, hogy PC-re. Amikor viszont elindítottam, egyből feljött a Dophin emulator. És persze, hogy nem indult a játék.
2012. okt. 31. 16:39
 37/52 anonim ***** válasza:
igen mert a dolphin fos 2 magos gépeken ez az igazság jobban jársz psx2 emuval szerintem elég jó a grafja is meg a játék élmény 60 fps király volt de még 2 en is játszottunk vele ugy már olan 35-45 volt az fps de nem volt rossz még az sem :)
2012. okt. 31. 16:53
 38/52 anonim ***** válasza:
meg hát a srác ne hasonlítsa az amd x2 6000+ os prociját a te core 2 duo E8400-edhez mivel a tied kb 3 xor jobb és gyorsabb is de amit már régebben is írtam amig nem veszel videokartyat adig felejsd el az ien emukat mert integráltal nem fogsz te semmit sem elérni
2012. okt. 31. 16:59
 39/52 anonim ***** válasza:
Ez a játéktól is függ. Például a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5 nagyon szépen ment nálam, és az játszható is volt de viszont a GTA: VCS és a Soul Calibur 2 valami k*rva szarul ment. Amúgy lehet hogy nálad azért ment rosszul a Dolphin emulátor mert a grafikai beállításoknál OpenGL-re volt állítva Direct3D9 vagy Direct3D11 helyett: [link] Először mikor én is kipróbáltam nálam is szaggatott a Dolphin, de átállítottam OpenGL-ről Direct3D9-re utána már meglett a 60+ FPS. Meg már a legújabb verzióju emulátorok sokkal jobban futnak mint elődeik pl: anno a PCSX2 0.9.5 is nagyon lassú volt, de tovább fejlesztették a már a PCSX2 0.9.8-al kisebb gépeken is lehet játszani. A Dolphin 2.0 emulátor is lassabb volt, de aztán jött a Dolphin 3.0 és sokkal gyorsabb lett. Több beállítás lett benne. Szebben néznek ki és futnak rajta a játékok. Sokkal jobban kihasználja a PC-t, ezáltal sokkal gyorsabban is fut. Illetve már van benne egy olyan beállítás ami engedi a több magos processzor kihasználását. Ha ez is be van kapcsolva, akkor ez is segít a játékon. Előbb próbáld ki az emulátort és utána húzd csak le (sz@rozd le)!
2012. okt. 31. 16:59
 40/52 anonim ***** válasza:
Most egyetértek. Integrált VGA-val felejtsd el az emulátorokat. Persze a Playstation emulátort, Nintendo 64 emulátort és a kisebb konzol emulátorokat (NES, SNES, Sega Genesis, Gameboy Advance stb...) kipróbálhatod, azok nagyon jól mennek. Én is van amikor a Super Mario Bros.-al játszok NES emulátorral.
2012. okt. 31. 17:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!