Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wii-nek mennyivel van jobb...

Wii-nek mennyivel van jobb grafikája, mint a ps2-nek? És a Wii grafikája mennyivel marad el a ps3/X-box 360 grafikájától?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy látom,hogy a Wii egy szinten van a ps2-vel,viszont némelyik játéknál meg közelít a grafika a ps3-hoz! De azért a Wii csak erősebb a ps2-nél....Hol az igazság?

2012. okt. 26. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1. Ha videón nézel konzol (játék) grafikát eleve szarabb a minőség mint élőben, és függ hogy milyen tévén játszottak !!

2. PS2-nél jobb a grafika de ps3-nál rosszabb !!!

2012. okt. 26. 20:06
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Adom a zöld kezet..!

Öhmm még annyit meg tudnál mondani,hogy mennyivel jobb..és rosszabb??? És a grafikája ,elviselhető,, a Wii-nek? Értem ezt úgy,hogy most vettem, és évekre tervezek vele,meg amúgy nem vagyok grafikamániás,de kíváncsi lennék.Köszönöm!

2012. okt. 26. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Itt egy kicsit pontosabb válasz:

A Wii alapjába véve egy erősebb masina, mint egy ps2, de a multiplatform játékok (amik nem csak Wii-n, hanem más konzolokon is elérhető) fejlesztői nem öltek bele elég energiát, hogy kihozzák a Wii igazi erejét, így sokuk épphogy megütik a ps2 szintjét. Viszont azok a játékok, amik csak Wii-re készültek el többnyire maga a Nintendo által, azok azért jóval szebbek, mert nem kellet az adott programot több hardver összeállításra leprogramozni. Így több energiájuk jutott egy fajta hardverre írni a játékot, ezért néz ki meglepően szépen a Super Mario Galaxy 1-2 például. Persze ha megszakadnának sem tudnának x360 vagy ps3 szintet hozni, mivel ahhoz maga a Wii már tényleg elég gyenge hardver.

2012. okt. 26. 20:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a választ! Neked is jár a zöld kéz! :)

Örülök,hogy a ps2-nél azért erősebb gép! Azt tudom,hogy a ps3-nál gyengébb a hardver,de azért a grafika jó hosszú távra? Mit gondolsz/gondoltok? Én nekem már a ps2 grafikája is jónak tűnik,és ha a Wii-é jobb,akkor örülök! A Wii-t hosszú távra tervezem!

2012. okt. 26. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Ja hogy te most szeretnél Wii-t vásárolni?

Nem szerencsés dolog. A Wii-re már régóta nem jött ki igazán jó játék és mivel most 2012 végén jön az új Nintendo masina a Wii U így már nem is fog játék megjelenni Wii-re.

Miért szeretnél Wii-t venni, anyagiak végett? Ha teheted spórolj inkább Wii U-ra már csak azért is, mert az új masina ugyanúgy lejátssza az összes Wii játékot és támogatja a Wii-s joystickokat.

2012. okt. 26. 21:34
 6/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Van már Wii-m. :) Ps3 és Wii között gondolkodtam,és mivel én utálom a mai játékokat(akció stb..) és nagyon szeretem a NINTENDO játékokat(Mario,Donkey stb..) ezért vettem inkább Wii-t,és a játékélményt előrébb rangsoroltam,mint a grafikát! És,ha nem jön game,akkor szemét lesz a NINTENDO,mert pl: a ps3 megjelenése után,még évekig jött ki jó game ps2-re,itt meg még itt sincs s Wii U,és már nincs szinte játék,de hát csak lesz még valami,de ha nem is lesz,nincs para,olyan mintha 2006 lenne..nem törődöm a többi konzollal,csak a Wii-vel,van szép számmal rá játék! :)

NA DE NEKED A WII GRAFIKÁJA ELFOGADHATÓ??? NEKED NAGYON SZÁMÍT AZ AZ EXTRA GRAFIKA???? Mert én úgy vagyok vele,nem veszek 4-5 évenként konzolt,mert épp van egy másik....! Nekem jó lesz a Wii sokáig,és ha majd a Wii U olcsóbb lesz egy pár év múlva,akkor beszerzek egyet....

Mit gondolsz ennek tudatában??????

Köszönöm, írj létszi. :)

Adom a kezet!

2012. okt. 26. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan dolog, hogy ezt neked kell tudnod.

Nekem a grafika oly mindegy, ha maga a játék jó, akkor nem számít a kinézete.

Pár játék a Wii U-tól függetlenül jönni fog még Wii-re is persze, de az igazán jó játékok már elérhetők Wii-re, ínyencségre már ne számíts.

2012. okt. 26. 22:28
 8/11 A kérdező kommentje:

,,Nekem a grafika oly mindegy, ha maga a játék jó, akkor nem számít a kinézete. ,,

Ezzel megnyugtattál,ez a lényeg. Köszönöm!

És még egyre válaszolj kérlek,h szerinted jó e a grafikája???

És neked ps3,360,Wii melyik van? Vagy Pc?

2012. okt. 26. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Bocs a késői válaszért, melóztam.

Na, pár játéktól eltekintve elég kopottnak tartom a grafikáját. PC-n játszom, de volt Wii-m, csak kipurcant az alaplapja, amit csak 20 darab ezresért tudnának cserélni.

De ezen kívül még rengeteg konzolom volt csak sajnos megkopott a gyűjteményem. Mára már csak egy Super Nintendo, Gamecube, PS2 és egy Classis Gameboy maradt meg. :I

2012. okt. 27. 19:43
 10/11 A kérdező kommentje:

SNES a kedvencem! Az nagyon jó!

Az én véleményem szerint a ps2-nek már nagyon jó grafikája van,és sok jó játékkal,ezt csak azért írom,mert ps2-öm van...! Emelett még Wii-m,és SNES-em,de ahhoz eladtam a kazikat,hogy tudjak venni egy Wii-t..!

Még valami:

Super Mario Galaxy-t,hogy irányítjuk??? Remote+nuncuk??? Az nagyon nem lenne jó,ha azt a hülye kart is fogni kéne..

Köszi :)

2012. okt. 27. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!