Melyiket vegyem karácsonyra PS3 vagy XBOX360? Melyik a jobb?
Ezt a kérdést már 1 milliószor kérdezték hogy melyik a jobb.
De szerintem xbox360
Amelyik jobban tetszik.
Kérdező jobb ha menekülsz mert megöl téged Bizkit.
idézek tőle:
"Ha valaki még egyszer megkérdezi ezt, annak a saját gerincoszlopával szúrom át az agyát... I'm a big scary monster! ROAR!"
Az egyik válaszolónak üzenném,hogy egy ps3-as grafikánál már nem igen lesz jobb,ha meg igen,akkor nem nagyon sokkal! A SONY tett blu ray-t a ps3-ba és támogatja a 3D-t így a ps3 mindent tud,amit tudnia kell egy játékkonzolnak! Nem véletlen,hogy a Sony még nem is beszél a köv.generációs konzoljáról,és hogy 2017 környékére tervezik a következő PS-t...! Minek kiadni újabbat???? A PS33 mindent tud! Van benne blu ray,ezzel a másik két vetélytársra hatalmasat rávert,és támogatja a 3D-t,ami csak most kezd majd elterjedni...Akkor minek is újabb gép????? Azért mert vannak megszállottak,meg olyanok,akik lesz@rozzák a régit,azért ne fognak újabbat kiadni...!
Egyébként nem vagyok ps3 fan(NINTENDO párti vagyok),de a legerősebb a ps3!
Na látod ezt bírom...Mi az,hogy elavult??? 5 évenként kell konzolt kiadni?? Tán neked az másnak meg még ps2-re sincs mondjuk pénze,és bőven beéri ps2,x-box,Wii stb....És minek újabb??? A blu ray miatt,és a3D miatt a SONY évekig nem fog előállni új konzollal!
A Sony 10 évre tervezett a ps3-al,ezt a SONY nyilatkozta!!!!! És nem nagyon hallani ps4-ről,és tudod miért??? Mert ellentétben veled,mások meg vannak elégedve vele,mert ennél nem kell jobb! Nekem Wii-m van,ami gyengébb a ps3-nál és MEG VAGYOK VELE ELÉGEDVE,mert nem vagyok egy grafikamániás ember...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!