Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiket vegyem karácsonyra...

Melyiket vegyem karácsonyra PS3 vagy XBOX360? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

2012. okt. 26. 17:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

Ezt a kérdést már 1 milliószor kérdezték hogy melyik a jobb.

De szerintem xbox360

2012. okt. 26. 17:08
 2/14 kriss06 válasza:
25%
Egyiket se. Felejtsd el ezeket 2013-ba jön az új konzolgeneráció, nem érdemes már ilyen vasakat venni. Ha meg ezekhez ragaszkodsz akkor is várd meg az új generációt mert le fog esni az áruk.
2012. okt. 26. 17:35
 3/14 A kérdező kommentje:
De melyiket vegyem?
2012. okt. 26. 17:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez a ünnepi Xbox360 vs PS3? :-)
2012. okt. 26. 17:41
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Xbox 360
2012. okt. 26. 17:41
 6/14 anonim ***** válasza:

Amelyik jobban tetszik.

Kérdező jobb ha menekülsz mert megöl téged Bizkit.

idézek tőle:

"Ha valaki még egyszer megkérdezi ezt, annak a saját gerincoszlopával szúrom át az agyát... I'm a big scary monster! ROAR!"

2012. okt. 26. 20:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszolónak üzenném,hogy egy ps3-as grafikánál már nem igen lesz jobb,ha meg igen,akkor nem nagyon sokkal! A SONY tett blu ray-t a ps3-ba és támogatja a 3D-t így a ps3 mindent tud,amit tudnia kell egy játékkonzolnak! Nem véletlen,hogy a Sony még nem is beszél a köv.generációs konzoljáról,és hogy 2017 környékére tervezik a következő PS-t...! Minek kiadni újabbat???? A PS33 mindent tud! Van benne blu ray,ezzel a másik két vetélytársra hatalmasat rávert,és támogatja a 3D-t,ami csak most kezd majd elterjedni...Akkor minek is újabb gép????? Azért mert vannak megszállottak,meg olyanok,akik lesz@rozzák a régit,azért ne fognak újabbat kiadni...!

Egyébként nem vagyok ps3 fan(NINTENDO párti vagyok),de a legerősebb a ps3!

2012. okt. 26. 22:50
 8/14 kriss06 válasza:
Elöször is nem tudom honnan szeded azt hogy 2017, de szerintem nézz utána mégegyszer. Aztán a ps3 igenis elavult azért mert blueray van benne attól még egy 5éves hardverről beszélünk ami marha gyenge. Hasonlítsd össze a textúrák felbontását azzal amit egy középkategóriás PC-ből ki lehet hozni, rohadt nagy különbség. Arról nem is beszélve hogy ezt 720p-be hozzák a konzolok, nem 1080-ba. Biztos lehetsz benne hogy egy év múlva lesz új ps és xbox is. Továbbá nem azért hozzák ki mert egyesek kiritzálják hanem hogy mégtöbb pénzt keressenek.
2012. okt. 27. 12:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Na látod ezt bírom...Mi az,hogy elavult??? 5 évenként kell konzolt kiadni?? Tán neked az másnak meg még ps2-re sincs mondjuk pénze,és bőven beéri ps2,x-box,Wii stb....És minek újabb??? A blu ray miatt,és a3D miatt a SONY évekig nem fog előállni új konzollal!

A Sony 10 évre tervezett a ps3-al,ezt a SONY nyilatkozta!!!!! És nem nagyon hallani ps4-ről,és tudod miért??? Mert ellentétben veled,mások meg vannak elégedve vele,mert ennél nem kell jobb! Nekem Wii-m van,ami gyengébb a ps3-nál és MEG VAGYOK VELE ELÉGEDVE,mert nem vagyok egy grafikamániás ember...!

2012. okt. 27. 12:41
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
És fogadok veled,hogy nem lesz jövőre...Gondolj bele. Még be sem jelentették...Akkor minimum 2 év. Mondom 2-3-4 év legalább! Nincs oka a SONY-nak változtatni,mert ellentétben veled,én úgy látom,hogy egy marha erős gépe van!!!!!!!!!!! Gondolj bele. 3D a jövő.Mire elkezdik szép számmal a jobbnál jobb játékokat kiadni 3D-be az még évek,hát el kell,hogy terjedjen nem de??? Az embereknek még 3D-s tv-ük sincs,nem hogy ps4???? Ez még idő,mire elterjed! Tudod hány ember örülne egy ,,marha elavult,, ps3-nak???? Sokan,nagyon sokan!
2012. okt. 27. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!