Mi a teendő, ha a Diablo 3-as accountomat bannolták?
Figyelt kérdés
Bejelentkezéskor kiírja, hogy bannoltak, és 1 Error 52-es üzenetet. 2 hete nem játszottam a játékkal, és előtte igen, de nem csináltam semmit vele, nem hackeltem.. Mikor megvettem azt hittem, hogy jó lesz, de így kezdem már megbánni. Amúgy az e-mail-ban azt írták, hogy azért bannoltak, mert megpróbáltam eladni az accountomat, de nem is gondoltam erre, végülis nem ezért vettem meg. Mit csináljak? Fel lehet oldani valahogy?2012. okt. 25. 22:37
1/3 anonim válasza:
Emailban ha azt irják hogy pernament ban akkor nem.
Diablo3 egy csalódás , nagyon nem érte meg.
2/3 anonim válasza:
Engem 3-4 hónapja bannoltak és Error 53 miatt szintén nem tudom mi okból, de azóta sem tudok belépni
3/3 A kérdező kommentje:
Én írtam nekik. Körülbelül 1 hét volt az egész, és újra játszhattam.
A gond az volt, hogy hamis e-mail címmel küld egy account lopó oldal 1 linket, hogy valamit nem jól csináltál, és erősítsd meg a felhasználód, és ilyenkor ellopják, ha megadod. Én kitöltöttem, aztán azt hittem, hogy minden oké, miután visszakaptam a felhasználóm, utána e-mail-t váltottam. Azt hiszem annyiban különbözik az eredeti e-mail címtől, hogy .com-ra végződik. Az oldal, amire átirányít, az teljesen úgy néz ki, mint a battle.net hivatalos oldala.
2013. ápr. 27. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!