Diablo 3 hiba!?!?!
Sziasztok! Az lenne a gondom hogy nem tudok belépni a Diablo 3-ban az accomra, pedig bneten beenged minden gond nélkül...
Tutira jó jelszót írok be mindig és azt írja hogy zárolták az accomat...majd választhatok 2 lehetőség közül...vagy megválaszolom a secret answer-t (régebben regeltem fel a bnetre és már elfelejtettem mi volt a válasz), vagy pedig feldob a bnetre és ott változtassam meg a jelszavamat...már vagy 20x cseréltem jelszót de sehogy sem akar beengedni...
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném :) kezd már nagyon felhúzni
Szedj le a telefonodra (ha "okostelefonod" van) egy authenticatort, vagy telepíts a gépedre! Ezután a legközelebb amikor bejutsz a bnetre rendeljed a felhasználónevedhez/accountodhoz az authenticatort! Ezután ha eltérő IP-ről lépsz be, akkor be kell írni a generált kódot. A beállításnál a recovery kódot mindenképp írjad fel valahova.
Jelenleg gyanus aktivitásnak veszi a belépkedéseidet. Vagy a sok eltérő IP miatt, vagy helyileg is máshol vannak az IP-j a logolási kísérletnél (akár más országok IP-iről is lehet, azaz valaki próbálja feltörni az accod, vagy más is használja mert kiszivárgott a jelszavad). Javasolt egy kis víruskeresés a gépeden. Biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!