Mibaj van a diablo-val? Nemrég leszedtem a Diablo3-mat regisztráltam battle. Net-re de vmiért nemenged bejelentkezni megerősítettem az e-mail címem is és ezt hozza ki: This Battle. Net account does not have a Diablo 3 license attached to it. Error12
Menj fel a battle.net-re és nézd meg hogy a diablo 3 ott van-e aktív játékként az accountodhoz társítva. Ha ott nem találsz diablo 3-at akkor napestig próbálhatsz a játékba belogolni.
Az mit jelent, hogy leszedted a diablo 3-at? Regisztrált battle.net account után a játékot megvetted az accountra és onnan töltötted le?
Akkor úgy kérdezném, hogy megvetted? Ergó adtál érte pénzt?
Ha nem, akkor nem tudsz játszani vele, csak az úgynevezett starter editionnal, ami gyakorlatilag demóként fogható fel, Act I kb harmadáig játszható vele a játék.
A starter jelenleg még zárt, csak "vendégkóddal" vehető igénybe, amit azok kapnak akik megveszik. Tehát ha van ismerősöd aki megvette, tőle tudsz kérni ha még nem ajándékozta el.
Amúgy 5 nap múlva, 15-étől publikussá válik a starter, onnantól bármikor ki tudod próbálni.
És nem warez nincs belőle, nem törték fel, és még semmi információ nincs, hogy mikor fogják, valószínűleg soká, mert a működése sokkal inkább hasonló egy mmo-hoz, mint egy single játékhoz
Fönt katt az accountra - game account - account status
Itt látod hogy mi van hozzá adva ill. hogy aktív-e a diablo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!