Need for Speed Carbon tökéletesen elindul a gépemen, de valami nagyon nagy textúra hibával. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
A gépem megfelel a követelményeknek is, a vidikártyám is. Frissítettem a drivert, de lehet hogy nem jó helyről. Többször is újratelepítettem. (Eredeti a játék) Segítsetek! Sürgős!2012. okt. 25. 18:56
11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a driver a gond. Minden tökéletes, de csak alakokat látok. A verseny még elmegy de feliratokat olvasni, stb. nem lehet. Az autókat is csak az alakjukról lehet megismerni. Aki tud ellene tenni az írjon! FONTOS!
2012. dec. 2. 21:31
12/15 A kérdező kommentje:
Új GeForce FX 5200-zal már megy. :)
2013. ápr. 3. 15:02
13/15 Neuhauser László válasza:
Na igen, nem árt elolvasni a README - t
"Geforce MX series are not supported"
14/15 anonim válasza:
NVidia Geforce Mx 440... Hm... Nem éppen egy jó videókártya... Mellesleg nem is támogatja a játék az MX 400-as szériát, és vele az MX 440-et se.
15/15 johan dániel válasza:
ja és még valami ha ra katintasz le toltes játék.iso keresésbe need for speed carbon és allata an akciora azt tölcsd le azt az álományt jó játékot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!